• 12898
  • 12898

Properties listed in Vihti

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Paritalo järvinäköalalla (Uusimaa / Vihti)

Hyväkuntoinen 2005 valmistunut iso paritalo järvinäköalalla. Päätyhuoneisto, iso piha. Ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu juuri asennettu. Edulliset asuinkustannukset. Suuri lasitettu parveke järvelle ja valaistu suuri terassi järvelle, ulkoporealtaan paikalla. Oma venepaikka mahdollista vuokrata rannasta. Lisätietoja viestillä.

285 000 €
Lue lisää...

Myydään – Maalaistalo isolla metsä- ja peltotontilla (Uusimaa / Vihti)

97 m2

Tunnelmallinen maalaistalo isolla tontilla. Päärakennuksen alakerrassa on iso tupakeittiö, yksi makuuhuone, tilava kylpyhuone ja sähkösauna. Yläkerrassa kaksi huonetta. Tontilla sijaitsee myös hyväkuntoinen mökki. Lisäksi tontilla on kahden auton autokatos ja runsaasti kylmäsäilytystilaa. Kauppaan kuuluu taimitettu hakkuuaukio, peltoa ja metsää.

Lähikauppa S-market noin. 6km
Päiväkoti noin. 6km
Peruskoulu noin. 6km
Vanhalle Porintielle noin. 4km
Helsinkiin noin 44km ja noin 45-50min

179 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Maatila (Uusimaa / Vihti)

Osteataan min. 3 ha maatila alueelta Vihti, Karkkila, Lohja. Tilan tulisi soveltua eläintenpitoon jossa asuintalo ja navetta.. Tila voi olla huonokuntoinen, mutta korjattavissa oleva. Mikäli sinulla on tällainen kohde tyhjillään ja haluat päästä siitä eroon niin tarjoa rohkeasti.

120 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Uusimaa / Vihti)

Ostetaan omakotitalo Vihdistä/Lohjalta, Nummelasta matkaa max 25km. Huoneita minimi 4, vähintään kaksi wc:tä, tontin koko minimi 5000m². Ei isoja remontteja heti.

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Vihti,Nummela/Omakotitalo ( omalla tontilla) (Uusimaa / Vihti)

Etsimme hyväkuntoista kotia Nummelan aluelta (etuovi ja oikotie ei ole löytynyt sopivaa). Asunto voi olla omakotitalo, rakenettu v.2000 tai sen jälkeen. Asunnossa tulisi olla 3-4 makuuhuonetta, 2 WC, yhdessä tasossa sekä autokatos/ autotalli.

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo 64 (Uusimaa / Vihti)

Rivitalo kolmio 64 neliö . V 2013

Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot