• 12487
  • 12487

Properties listed in Salo

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – 4-5 ha pientila (Varsinais-Suomi / Salo)

Ostetaan Varsinais-Suomen (tai Uusimaan) alueelta eläintenpitoa ja vakituista asumista varten pientila (4-5 ha tai isompikin). Mieluusti valmiina 1-2 ha peltomaat. Mahdollisuus/rakennusoikeus oltava noin 100 m2 hevostallille ym. ellei tilalla ole valmiina esim. ehjää vanhaa navettaa. Olethan yhteydessä mikäli suunnittelet lähivuosina pientilan/peltojen myymistä. Mieluusti tilalla myös pieni palsta metsää. Mahdollisimman hyvä yhteys (mieluusti ns. isoa maantietä) Turun moottoritielle omien töideni vuoksi.

150 000 €
Lue lisää...

Myydään – omakotitalo Halikon asemalta (Varsinais-Suomi / Salo)

Myydään vuonna 2007 valmistunut omakotitalo Halikon asemalta. Oma tontti. 3 makuuhuonetta, 1 työhuone/makuuhuone, olohuone, keittiö, 2 wc:tä, kylpyhuone, sauna, khh, vaatehuone, eteinen, varasto/tekninen tila. Takka ja ilmalämpöpumppu. Ulkona 3 terassialuetta.
Autotallia ei ole, mutta se mahtuu tontille ja sille on rakennusoikeutta jäljellä.

275 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsitään omakotitaloa! (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei!

Etsimme omakotitaloa Salosta, ensisijaisesti Halikon alueelta. Toiveena hyväkuntoinen 2000-luvulla rakennettu talo, jossa minimissään kolme makuuhuonetta.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Salon keskustassa (Varsinais-Suomi / Salo)

200 m2

Uniikki omakotitalo aivan Salon sydämmessä vanhalla omakotitaloalueella joen “varrella”, torille matkaa n.600m, kaikki palvelut lähellä, vieressä mm. ylä-aste eikä ala-asteellekaan matkaa kuin reilu kilometri. Alunperin kiinteistö rakennettu navetaksi, eläimiä ei kuitenkaan ole koskaan ollut muita kuin kissoja ja koiria. Täystiilitalo mukaanlukien väliseinät, seinät yli puolimetriä paksut. Kiinteistössä tilaa runsaasti mm. kaksi asuntoa joista pienempi on vuokrattuna (n.85m2,3h+s+k) ja isompi asunto on omassa käytössä ( ...

339 000 €
Lue lisää...

Myydään – Luonnon lähellä oma talo ja kasvimaa,asunnoksi tai vapaa-ajalle (Varsinais-Suomi / Salo)

90 m2

Ryhdikäs talo vapaa-ajalle tai asunnoksi lähellä lenkkimaastoja ja hienoja järviä. Rakennus tehty 1939 pieneksi kyläkaupaksi ja asunnoksi, ollut asuntona jälkeen. Lähellä Fiskarsia. Lämmitys/jäähdytys ilmalämpöpumpulla. Tontti 1300 m. Sopii asuntovaunuilijalle.
Helsingistä n 95 km, linjaautopysäkille n 2,5 km, kauppaan 7 km, järvet n 1,5km.
Mahdollisuus puutarhaviljelyyn lämpimällä suojaisalla loivalla tontilla, kasteluvettä omasta pihakaivosta.
Sopii myös tukikohdaksi asuntoautolle. Kesälläkin mukavan viileät sis ...

53 000 €
Lue lisää...

Myydään – Idyllinen omakotitalo vehreällä pihalla Salon keskustassa (Varsinais-Suomi / Salo)

179 m2

Myydään idyllinen omakotitalo Salon keskustassa. Rauhallinen sijainti vanhalla omakotittaloalueella Pajulan kaupunginosassa. Vieressä Pajulan ala-aste, leikkipuisto, Paukkulan urheilukenttä ja avarat ulkoilumaastot. Oma 865 m2 vehreä tontti, jolla vanhoja omenapuita, iso terassi ja paljon istutuksia sekä tilava kasvatusallas, jossa yrtit ja muut kasvit kukoistavat. Salon torille noin 1,5 km.

Talossa kolme makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila, kaksi eteisaulaa, takkahuone, sauna- ja suihkutilat, keittiö, kodinhoitohuone sekä ...

210 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Salosta (Varsinais-Suomi / Salo)

Ostetaan omakotitalo Salosta.

500 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – ASUNTO MAASEUDULTA (Varsinais-Suomi / Salo)

Olen Keravalla asuva keski-ikäinen nainen. Etsin nyt maalta edullista vuokra-asuntoa (kaksio tms.), sillä luonto ja erityisesti linnut ovat vieneet luontokuvaajan sydämeni. Työtä toimittajana teen kotoa käsin, joten asuinpaikan sijainti ei ole niin tarkkarajainen. Minua kiinnostavat esimerkiki Lohjan ja Salon alueen maaseudut, kuten Nummi-Pusula, Lahnajärvi, Suomusjärvi, Kisko, miksei myös Siuntion, Kirkkonummen tai jopa vaikkapa Mäntsälän ja Porvoon suunnat. Asumismuotona käyvät kaikki muut paitsi kerrostalot. Kaksiota vastaava li ...

600 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Halutaan vuokrata omakotitalo (Varsinais-Suomi / Salo)

Hei! Etsin perheeni kanssa omakotitaloa vuokralle (4henkilöä) luottotiedot kunnossa, ja vuokrat aina maksettu ajallaan. Minimi 3h, max 20km salon keskustasta.

1 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaksio rauhallisessa taloyhtiössä (Varsinais-Suomi / Salo)

41 m2

Kodikas rustiikkinen kaksio asunto Oy Aijalanlinnassa joko kesäasunnoksi, tai ympärivuotiseen käyttöön. Kolmas kerros, hissitön talo. Syrjäinen sijainti tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Isohko piha-alue, yhteiset saunatilat ja pesutupa. Lähin kauppa sijaitsee n. 8 kilometrin päässä. Kimppataksi käytössä kaupassa käyntiin 5€/hlö.
Talon valmistusvuosi 1947. Pihan viemäri- ja salaojakorjaus tehty 2008. Viemärien pinnoitus tehty 2012.

Teen ilmoituksen iäkkään äitini puolesta. Kuvia asunnosta ei valitettavasti tällä hetkellä o ...

18 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot