fbpx
  • 10437
  • 10437

Properties listed in Riihimäki

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Riihimäeltä (Kanta-Häme / Riihimäki)

Ostetaan mielellään yksitasoinen vähintään kolmen makuuhuoneen tuorehko (2000 luvulla rakennettu) omakotitalo Riihimäeltä. Alueena eivät kiinnosta Räätykänmäki eikä Parmala.

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Riihimäeltä (Kanta-Häme / Riihimäki)

Etsimme uudehkoa omakotitaloa Riihimäeltä. Talossa saisi olla vähintään neljä makuuhuonetta tai pohja muokattavissa. Mikäli olet laittamassa taloasi myyntiin, tai vasta harkitsemassa, voit ottaa yhteyttä!

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – 2 krs. okt hyvällä asuinauleella 6h+K. 161 neliötä + autotalli 38 neliötä rv.2005 (Kanta-Häme / Riihimäki)

hyvällä lapsiystävällisellä asuinalueella myynnissä okt. alakoulu n.1km päivähoito n.500 m. kauppakeskus 2.5 km. moottoritie n. 1km. rv.2005. 2krs. 161+38 siisti piha. hieno katettu terassi. autotallissa miehille mancave. 3xwc. keittiö uusittu. lämmityksenä vesikiertopatterit pilp. psh. lattialämmitys sekä varaava takka. tällä asuinalueella arvo ei tule laskemaan.

265 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rintamamiestalo hyvällä paikalla Riihimäki (Kanta-Häme / Riihimäki)

Kolmessa tasossa oleva talo, kahdella wc:llä (toisessa suihku) ja saunalla, paljon remontteja tehty(kylpyhuone, sauna, keittiö ja katto mm.), mutta paljon voi vielä tehdä. Hyvät kulkuyhteydet ja koulu sekä päiväkoti lähellä. Mukavan kokoinen 1050 neliön tontti. 4 huonetta ja keittiö. Keittössä puuhella sähköhellan lisäksi, olohuoneessa takka, yläkerrassa paikka takalle tms. Samoin kellarissa. Kellarissa kodinhoitohuone, sauna, sekä reilusti kylmää tilaa jossa voi harrastella.

165 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 1H+kk yksiö 33m2 (Kanta-Häme / Riihimäki)

33 m2

Myydään hyväkuntoinen yksiö Riihimäeltä. Asunnossa on tilava keittiö, paljon säilytystilaa ja jopa vaatehuone. Sijainti on rauhallinen ja luonnonkaunis.

Rauhallinen taloyhtiö, hyvä sijainti jonka lähellä mm. kaikki peruspalvelut. Kerros 5/7, taloyhtiössä on hissi. Ei isoja remontteja tiedossa lähivuosina.

59 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Kanta-Häme / Riihimäki)

Ostetaan rintamamiestalo riihimäeltä

140 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot