• 12313
  • 12313

Properties listed in Riihimäki

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Tunnelmallinen hirsitalo (Kanta-Häme / Riihimäki)

Suositulla Petsamon alueella, keskustan läheisyydessä myynnissä hirsirakenteinen 2-kerroksinen 140m2:nen lähes 100 vuotta vanha, kaunis OK-talo. Pönttöuuni olohuoneessa ja leivinuuni keittiössä lämmittävät talvella kahden ilmalämpöpumpun lisäksi. 1020 m2 puutarhatontilla sijaitsee piharakennus, jossa sauna, pukuhuone, varasto ja autotalli. Suojaisa piha tarjoaa pation ja kylpytynnyrin lisäksi omistajalleen omenat,päärynät,luumut,kirsikat ja marjat.
Kohteesta on tuore kuntotarkastus, jonka saa kysyttäessä luettavaksi. Myös lis ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan omakotitalo Riihimäeltä (Kanta-Häme / Riihimäki)

Ostetaan mielellään yksitasoinen vähintään kolmen makuuhuoneen tuorehko (2000 luvulla rakennettu) omakotitalo Riihimäeltä. Alueena eivät kiinnosta Räätykänmäki eikä Parmala.

310 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo Riihimäeltä (Kanta-Häme / Riihimäki)

Etsimme uudehkoa omakotitaloa Riihimäeltä. Talossa saisi olla vähintään neljä makuuhuonetta tai pohja muokattavissa. Mikäli olet laittamassa taloasi myyntiin, tai vasta harkitsemassa, voit ottaa yhteyttä!

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rintamamiestalo hyvällä paikalla Riihimäki (Kanta-Häme / Riihimäki)

Kolmessa tasossa oleva talo, kahdella wc:llä (toisessa suihku) ja saunalla, paljon remontteja tehty(kylpyhuone, sauna, keittiö ja katto mm.), mutta paljon voi vielä tehdä. Hyvät kulkuyhteydet ja koulu sekä päiväkoti lähellä. Mukavan kokoinen 1050 neliön tontti. 4 huonetta ja keittiö. Keittössä puuhella sähköhellan lisäksi, olohuoneessa takka, yläkerrassa paikka takalle tms. Samoin kellarissa. Kellarissa kodinhoitohuone, sauna, sekä reilusti kylmää tilaa jossa voi harrastella.

165 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 1H+kk yksiö 33m2 (Kanta-Häme / Riihimäki)

33 m2

Myydään hyväkuntoinen yksiö Riihimäeltä. Asunnossa on tilava keittiö, paljon säilytystilaa ja jopa vaatehuone. Sijainti on rauhallinen ja luonnonkaunis.

Rauhallinen taloyhtiö, hyvä sijainti jonka lähellä mm. kaikki peruspalvelut. Kerros 5/7, taloyhtiössä on hissi. Ei isoja remontteja tiedossa lähivuosina.

59 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Kanta-Häme / Riihimäki)

Ostetaan rintamamiestalo riihimäeltä

140 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot