• 18838
  • 18838

Properties listed in Lohja

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Ostetaan pienehkö talo Lohjalta 08150 (Uusimaa / Lohja)

Mieluiten yksikerroksinen tai 1,5 kerrosta okt 08150 alueelta , myös Asemanpelto huomioidaan. Remontoitava tai alkuperäiskuntoinen sopii. Hinta 60 000-100 000.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Ostetaan tai vuokrataan talo Sammatista/Karjalohjalta (Uusimaa / Lohja)

Etsimme perheellemme vuokralle – tai sopivan osuessa kohdalle omaksi – kodikasta, mieluiten hirsirakenteista omakotitaloa/mökkiä Sammatista tai sen lähistöltä vakituiseen asumiseen. Puulämmitysmahdollisuus, tarpeeksi tilaa kasvimaalle ja veden läheisyys ovat meille tärkeitä kriteereitä. Juoksevaa vettä ei tarvitse olla, mutta sähköt kyllä. Muuttoaikataulumme on joustava.

Lue lisää...

Ostetaan – Järvenrantakiinteistö (Uusimaa / Lohja)

Halutaan ostaa omarantainen järvenrantakiinteistö Lohjalta Lohjanjärveltä. Rannan tulisi suuntautua etelä-länteen ja kunnallistekniikan tulisi olla saatavilla. Rakennukset joko purettavia tai korkeintaan 10 vuotta vanhoja. Ei rantoja, joissa tiheä kaislikko, jyrkkiä rantoja tai kiinteistöjä, joille kuuluu kova melu esim. moottoritieltä. Plussaa jos valmis hiekkaranta, nurmea, havumetsää, käy vakituiseen asumiseen ja valmis rakennusoikeus. Pelkän tontin hinta max 500k ja tontin minimikoko 1000m2.

1 000 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitaloasunto 63m² (Uusimaa / Lohja)

Peruskunnossa oleva rivitaloasunto kahdessa tasossa. Asunnossa varaava takka. Huoneita 2-3 + k. Pieni takapiha ja lasitettu parveke. Koulu ja päiväkoti löytyy vierestä, lähikauppaan noin 1 km. Viihtyisä asuinympäristö, hyvä taloyhtiö.

145 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – omakotitalo tai pientila Karjalohja/Sammatti/Karstu (Uusimaa / Lohja)

Ostetaan omakotitalo tai pientila Karjalohja/Sammatti/Karstu alueelta. Mieluiten vanhempi hirsi- tai puutalo isolla, vähintään 1 hehtaari tontilla, mutta kaikki huomioidaan. Myös remonttikohteet.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsitään omakotitaloa Muijalasta (Uusimaa / Lohja)

Hakusessa Muijalasta ja lähiseudulta omakotitaloa.

290 000 €
Lue lisää...

Vuokrataan – Tulossa vuokralle iso upea omakotitalo joka soveltuu esim.perhekoti käyttöön (Uusimaa / Lohja)

Tulossa keväällä 2022 vuokralle iso upea omakotitalokokonaisuus jossa neliöitä yli 500m2. Kohde on kokonaisuudessaan remontoitu vuosina 2010-2015 aikana. Toiminut ennen mm.kyläkouluna. Vuokralaiseksi haetaan joko yritystä tai vakavaraista luottotiedot omaavaa henkilöä/perhettä. Kiinteistö soveltuu yritystoimintaan tai vaikka perhekodiksi. Etsimme pitkäaikaista vuokralaista kohteeseen. Vuokravakuus 3 kk vuokra. Vuokra sisältää veden, lämmityksen sekä muut kiinteät kustannukset.

4 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot