• 12084
  • 12084

Properties listed in Kuopio

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Kerrostalohuoneisto (Pohjois-Savo / Kuopio)

77 m2

4H+K, 3-kerros, hissillinen talo, oma tontti, putki- ja ikkunaremontti tehty, 77 m, hoitovastike 4,6 €/m, huoneistoon ei kohdistu taloyhtiön lainaa, yhteinen sauna, pyykkitupa, polkupyörävarasto

180 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo 3h, k ja s n. 75m2 Nilsiä (Pohjois-Savo / Kuopio)

75 m2

MYYDÄÄN Nilsiässä, omalla hieman yli puolen hehtaarin tontilla omakotitalo, jossa 2 makuuhuonetta, 1 wc, olohuone, keittiö ja sauna tilat (sähkökiuas ) . Talo lämpiää sähköllä ja leivinuunilla. Talossa myös vaatehuoneeksi soveltuva varasto. Kunnallinen vesi ja viemäröinti. Omalla pihalla kasvaa omenapuita, vattua, herukoita ja raparperia. Tontilla myös hirsinen piharakennus (kuvista viimeisenä on piharakennuksesta kuva) , joka toiminut varastona, huvimaja, kellari sekä puuliiteri. Tonttiin kuuluu rantaoikeus läheiseen lampeen. Rant ...

100 000 €
Lue lisää...

Myydään – 4h+k+s 94,5 m² (Pohjois-Savo / Kuopio)

94 m2

Saunallinen, hissillinen tilava neliö, sis. autopaikan. Huoneisto hyvin pidetty, remontoitu. Taloyhtiö remontoinut kattavasti yleisiä tiloja. Rauhallinen asuinalue, Kauppa, päiväkoti ja koulu 0,5 km säteellä, keskusta n. 2 km. Lenkkeilypolut, hiihtoladut lähellä asuntoa. Ota yhteyttä saat lisätietoa. Kannattaa tutustua.

82 000 €
Lue lisää...

Myydään Omakotitalo 150/210 m2 6h (Pohjois-Savo / Kuopio)

150 m2

37 km Kuopion keskustasta. Järvinäköalalla oleva talo. Uimarantaan matkaa n 100 m, kauppoihin 400m, Koulu, päiväkoti ja terveyskeskus n. 1 km etäisyydessä.
Rauhallinen alue taajamassa. Edulliset asumiskustannukset – maalämpö – aurinkopanelit – varaava takka/leivinuuni. -oma tontti 800 m2.
Myydään allaolevalla hinnalla tai tarjousten perusteella.

195 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai kaksio Kuopion keskustasta tai lähialueilta (Pohjois-Savo / Kuopio)

Olen halukas ostamaan yksiön tai kaksion Kuopion keskustasta tai sen lähialueilta. Myös satama, Niirala, Puijonlaakso, Haapaniemi ja Linnanpelto ovat sopivia alueita.

Erityisesti myös remonttia vaativat kohteet kiinnostavat. LVIS-saneeraus tulisi kuitenkin olla jo tehtynä.

135 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Koti veden ääreltä (Pohjois-Savo / Kuopio)

Haluamme ostaa lapsiperheelle sopivan kodin veden ääreltä. Makuuhuoneita tarvitaan vähintään kolme. Ajomatka Kuopion keskustaan max. 35 min.
Myös rivitalot huomioidaan. Oma ranta ei välttämätön, mutta järvinäkymä ja uimapaikka on.

320 €
Lue lisää...

Vuokrataan asunto – kaksio (Pohjois-Savo / Kuopio)

Vuokrataan saunallinen ja parvekkeelinen kaksio Kuopion keskustan läheisyydestä.
Asunto sijaitsee 3:nnessa kerroksessa ja on läpihuoneisto. Taloyhtiö on rauhallinen.
Asunto on vapaa.
Asunto näytetään kiinnostuneille hen.kohtaisesti.
vuokra 750,00 + vesi 30,00/hlö

Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo, 4h, k/rt, khh, kph, s, vh, autotalli, 113 m/ 162 m, Hiltulanlaht... (Pohjois-Savo / Kuopio)

113 m2

Myydään 4h, k/rt, khh, kph, s, vh, autotalli, 113 m/ 162 m omakotitalo Kuopion Hiltulanlahdessa.
Tämä vuonna 2017 rakennettu yksitasoinen omakotitalo on suunniteltu lapsiperheen tarpeita ajatellen. Kodissa yhdistyy hyvällä tavalla käytännöllisyys ja persoonallisuus, sillä kodin värimaailma on valittu tuomaan tunnelmaa ja lämpöä keskieurooppalaiseen tyyliin. Talon neliöt on käytetty järkevästi, ja korkea katto tuo lisää tilavuuden tuntua. Kolmen makuuhuoneen, keittiön ja pesutilojen lisäksi talosta löytyy kodinhoitohuoneen vie ...

285 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Asunto siistille aikuisopiskelijalle (Pohjois-Savo / Kuopio)

Muutan takaisin kotiseudulleni päivittämään opintojani tutkinnoksi ja työelämäänkin. mikäli aika sallii. Olen siisti naishenkilö, minulla on 13 -vuotias kultainennoutaja, joka muuttaa mukana ja on iasukkina vielä niin kauan kun Luoja suo. Luottotietoni ovat puhtaat. Etsin rivitaloa tai pientä omakotitaloa, rivitaloa rauhalliselta alueelta. Voi olla syrjemmässäkin, jos kulkuyhteydet hyvät. Ole yhteydessä, jos asunto on tarjota.

Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot