• 10964
  • 10964

Properties listed in Kerava

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Ostetaan Omakotitalo Keravalla 3-4mh+1oh+sauna (Uusimaa / Kerava)

Hei.
Ostetaan Omakotitalo Keravalla 3-4mh+1oh+sauna.
Paras alue Savio, Koivikko.
Jos vanha talo, niin perustavan laatuiset korjaukset tehty. Sisäremppa ei välttämätön. Siisti pitää olla. Autotalli on iso bonus. Kuntotarkastus ennen sopimuksen allekirjoitusta. Sisääntulo sopimuksen mukaan, ei siis kiirettä tyhjentää taloa.
Hankintahinta 320000€, jossa ei ole kallisarvoisia korjauksia.

320 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Kaksio taikka kolmio (Uusimaa / Kerava)

Etsin kaksiota, tai kolmiota keravalta vuokralle. Olen 48 vuotias nainen, Olen raitis, en tupakoi, eikä minulla ole kotieläimiä. Kanssani muuttaisi 11 vuotias poikani.

950 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo vähintään 4mh+oh+k+khh Keravalta (Uusimaa / Kerava)

Ostetaan hyväkuntoinen, uudehko (2000-luvulla rakennettu) neljän makuuhuoneen omakotitalo Keravalta. Toiveena, että talossa on oma tontti tai tonttivuokra kohtuullinen (ei 4000€/vuodessa). Talossa pitää olla sauna, kodinhoitohuone ja mielellään kaksi wc.tä. Ei mielellään sähkölämmitystä, mutta jos sellainen, niin ilmalämpöpumppu toivottava.

Ethän tarjoa remonttikuntoisia. Emme etsi taloa muualta kuin Keravalta, koska lasten koulut. Ei 70-luvun valesokkelitaloa, ellei sokkelia ole korjattu.

380 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Siisti ja valoisa kaksio (Uusimaa / Kerava)

56 m2

Tästä siisti ja valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella. Putki ja julkisivuremontti tehty. Keittiöremontti tehty 2019 kesällä. Lähetän kuvia ja isännöitsijätodistuksen jos haluat.

119 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot