fbpx
  • 9123
  • 9123

Properties listed in Kerava

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Tilava kaksio (2h+parveke) Keravan keskustan läheisyydestä ensiasunnoksi (Uusimaa / Kerava)

Etsin tilavaa kaksiota (50-60 m2) Keravan keskustasta tai sen läheisyydestä. Työskentelen Helsingin keskustassa, joten kävelyetäisyys juna-asemalle on ensisijaisen tärkeää. Talonyhtiön tulee olla rauhallinen ja isot remontit takana päin (tai ei lähivuosina tiedossa). Asunto kaipaa korkeintaan pintaremontointia. Työskentelen paljon myös kotona, joten työpisteelle tulisi olla luonteva paikka. Persoonallisuus, hyvä tunnelma ja alueen vehreys isoja plussia!

135 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Kaksio taikka kolmio (Uusimaa / Kerava)

Etsin kaksiota, tai kolmiota keravalta vuokralle. Olen 48 vuotias nainen, Olen raitis, en tupakoi, eikä minulla ole kotieläimiä. Kanssani muuttaisi 11 vuotias poikani.

950 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo vähintään 4mh+oh+k+khh Keravalta (Uusimaa / Kerava)

Ostetaan hyväkuntoinen, uudehko (2000-luvulla rakennettu) neljän makuuhuoneen omakotitalo Keravalta. Toiveena, että talossa on oma tontti tai tonttivuokra kohtuullinen (ei 4000€/vuodessa). Talossa pitää olla sauna, kodinhoitohuone ja mielellään kaksi wc.tä. Ei mielellään sähkölämmitystä, mutta jos sellainen, niin ilmalämpöpumppu toivottava.

Ethän tarjoa remonttikuntoisia. Emme etsi taloa muualta kuin Keravalta, koska lasten koulut. Ei 70-luvun valesokkelitaloa, ellei sokkelia ole korjattu.

380 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Siisti ja valoisa kaksio (Uusimaa / Kerava)

56 m2

Tästä siisti ja valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella. Putki ja julkisivuremontti tehty. Keittiöremontti tehty 2019 kesällä. Lähetän kuvia ja isännöitsijätodistuksen jos haluat.

119 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot