• 19788
  • 19788

Properties listed in Kempele

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – 2008 valmistunut omakotitalo Kempeleen keskustan lähellä (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Arkkitehti Olavi Ylipahkalan suunnittelema 4 makuuhuoneen omakotitalo, jossa korkea olohuone / keittiötila. Pinta-ala 145 neliötä, lisäksi yläkerrassa noin 30 neliötä, joka ollut kuntoilukäytössä. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joissa omat parvekkeet. Vesikiertosähkölämmitys lattiassa, joka on helposti liitettävissä maa- tai kaukolämpöön. Verisuren hälytysjärjestelmä. 2 auton katos.

280 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3mh okt Kempeleen Metsärinteellä (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

100 m2

Halutulla Kempeleen Metsärinteen alueella tulossa alkuvuodesta 2024 myyntiin 2016 rakennettu omakotitalo kolmella makuuhuoneella ja autokatoksella. 100 neliötä lämpeää kaukolämmössä ja sitä tukemassa on varaava takka haudutusuunilla. Oma 1290 neliön tontti rajoittuu metsään. Tästä kodista lapset pääsevät lähelle kouluun sekä päivähoitoon Ylikylälle.

300 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata – Halutaan vuokrata omakotitalo kaukolämmöllä (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Hei! Olemme vakituisessa työssä oleva pariskunta ja etsimme vuokralle omakotitaloa Kempeleestä. Kaukolämmössä tai maalämmössä, ei sähkökämmitteistä. Luottotiedot on kunnossa.

Toiveena 2- 3 makuuhuonetta ja sauna. Rauhalliselta alueelta. Meillä on pieni koira.

1 100 €
Lue lisää...

Ostetaan – Etsimme kotia Kempeleestä (lapset käyvät koulua Ylikylän koulussa) (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Toiveissa olisi vähintään 3 makuuhuonetta, kokonaispinta-ala voisi olla 100-200m2. Pieni pintaremonttikaan ei haittaa, mutta isompiin remontteihin ei taida meidän rahkeet riittää.
Mikäli sinulla on ajatuksena laittaa kotisi myyntiin, tässä olisi helppo tapa myydä asunto ilman välityspalkkiota ja näyttöjä varten puunaamista.

Meillä ei ole oman asunnon myyntiä eli kaupat voidaan tehdä tarvittaessa nopeastikin.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – 70-luvun tyylinen asunto (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Etsitään mielenkiintoista 70-luvulla rakennettua, tai muuten sen henkistä asuntoa.Isot ikkunat ja avarat, valoisat tilat. Omakotitalo, paritalo tai rivitalo. Vähintään 100m2. Sijainti Oulun eteläpuoli- kempele- Liminka -akselilla.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – O: okt Kempele Linnakangas (Pohjois-Pohjanmaa / Kempele)

Halutaan ostaa min 2010-luvulla rak. okt Kempeleen Linnakankaalta. Vähintään 4 mh, lämmitysmuotona maalämpö. Piha mielellään Etelä/Länsi -suunnassa. Autotalli tai rakennusmahdollisuus sille.

400 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot