• 19750
  • 19750

Properties listed in Kaarina

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Rivitalo/omakotitalo 4h (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Haluan ostaa rivitaloasunnon tai omakotitalon Kaarinasta. Tulisi olla suurimmat remontit tehtynä ja hyväkuntoinen. Minimi 85 neliötä. Suosikkialueet Poikluoma, Vättilä, Pohjola, Nummenniitty ja Auvainen.

Lue lisää...

Myydään – Rivitalokaksio (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Vuonna 2004 rakennettu rivitalokaksio 60m2 rauhallisella sijainnilla Piikkiössä. Asunto on vuokrattuna. Vuokra 780e/kk. Yhtiövastike 110e/kk. Pintaremonttia tehty ja kodinkoneita uusittu. Asunto hyväkuntoinen.

155 000 €
Lue lisää...

Myydään – kaksio Piispanristillä (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Myynnissä kerrostalo kaksio, jossa remontoitu keittiö, WC ja kylpyhuone.

115 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Haussa ok talo Kaarina / Turku / Raisio suunnalta. Vähintään 3mh ja 2000luvulla rakennettu.

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo 1,5 krs Poikluomassa / Piispanristillä: 4mh + avokeittiö + 2 kph + eril... (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Myydään suositulta Poikluoman alueelta erittäin hyväkuntoinen 1,5 krs. omakotitalo hyvältä paikalta kaikkien palveluiden lähettyviltä omalla metsään rajoittuvalla tontilla. Lämmitysmuotona maalämpö, alakerrassa varaava takka, lisäksi maaviilennys ylä -ja alakerrassa. Energiakulutus n. 9000 kWh (v.2022). Päämakuuhuoneen yhteydessä on erittäin tilava walk in closet, johon saat tarvittaessa esim. ylimääräisen työtilan.

Pihalla kahden auton katos sekä katoksen päädyssä n. 12m2 lämmin varasto. Vehreällä pihalla on lisäksi kaunis ...

479 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myytävänä omakotitalo kaarinassa 5H,K,KHH,S,AT (Varsinais-Suomi / Kaarina)

115 m2

Myydään omalla 2400 neliön tontilla 2016 rakennettu 115m2 omakotitalo ja 50m2 autotalli. Päättyvän tien viimeisiä tontteja joka rajoittuu metsään josta polku kuntoradalle.
Urheilu mahdollisuudet ja palvelut kivenheiton päässä. Kaupungin vesi ja viemäri. Käyttövettä ja lattiaa lämmittää niin asunnossa kuin autotallissakin vesi-ilmalämpöpumppu.

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo tai rivitalo omalla pihalla (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Etsitään rauhalliselta alueelta omakotitaloa tai rivitaloa, jossa oma piha, jonka voi tarvittaessa aidata. Luonnonläheisyys tärkeää. Isoja teitä ei lähellä tonttia. Sijainti on melko joustava, mutta kohtuullisen nopea ajomatka Turkuun suotavaa. Mieluiten maalämpö.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitalo Kaarinasta tai Liedosta, 3-4 h (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Ostetaan muuttovalmis 3-4 h rivitalo Kaarinasta (poislukien keskustan ja Hovirinnan alue) tai Liedosta. Asunnossa nykyaikainen ja siisti tyyli sekä avara ja toimiva pohjaratkaisu.
Edullinen yhtiövastike. Erillinen wc. Ilmalämpöpumppu. Luonnonläheinen ja rauhallinen alue. Oma pieni piha. Rauhallinen taloyhtiö. Sauna. Etuoven ja Oikotien kohteet jo tiedossa. Vanhoista, remontin tarpeessa olevista kohteista ei tarvitse olla yhteydessä.

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Vähintään 3 makuuhuonetta, pieni työtila puutöille joko kellarissa tai autotallissa. Sijainti mielellään lähellä Kaarinan keskustas tai skanssia

210 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot