• 6668
  • 6668

Properties listed in Helsinki

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Taas yksi geneerinen ”Halutaan ostaa asunto Helsingin kantakaupungista 45m2” (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa OMAKSI asunnoksi kaksion Helsingin kantakaupungista, neliöitä saisi olla yli 45m2. Jos pohja on läpitalo, voi tarjota asuntoa myös pienemmillä neliöillä. ”Julkisilta” asuntomarkkinoilta asuntoa emme ole yrityksistä huolimatta löytäneet, sillä hyvän kohteen kohdalla sijoittajat tuntuvat vievän ne käsistä.

Tällä hetkellä asustelemme Vallilassa, joten sijainti voi olla oikeastaan mitä tahansa tästä keskustan suuntaan. Asunnon rakennusvuosi saisi olla max. 1950, joten tämä rajaa tietyt alueet pois. Suurimmat remon ...

360 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – KANNELMÄKI 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Kannelmäen alueelta:

-Kaksio (tai kolmio)
-Rakennuksen vuosimalli 1957-1963 tai 2003->
-Isot remontit tulee olla tehtynä (putket ja julkisivu)
-Parveke

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni asunto Itä-Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Hei,

Etsimme pientä (1-2h) asuntoa, Kulosaari, Aurinkolahti, Kruunuvuorenranta, Laajasalo ja lähialueet. – tarjoa.

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskustasta omaksi kodiksi (Uusimaa / Helsinki)

Olemme 30+ työssäkäyvä aviopari, etsimme omaa kotia Helsingin keskustan alueelta. Erityisesti Hesperian puiston, Katajanokan, Punavuoren, Meilahden sekä Kallion alueet kiinnostavat meitä. Asunto saisi olla mielellään remontoitava, muttei kuitenkaan suurempia taloyhtiöremontteja tuloillaan. Huoneluku mielellään 2-4, neliöitä min 45 m2. Hinta max 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kulosaaresta 3 – 4h kerros- tai rivitaloasunto (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa noin 65 – 75m2 kerrostaloasuntoa Kulosaaresta Itäväylän eteläpuolelta. Asunnossa tulisi olla 3 makuuhuonetta ja rapussa hissi jos asunto on kolmannessa kerroksessa tai ylempänä. Myös 3-4h rivitaloasunto halutaan ostaa Kulosaaresta.

Olemme asunnon vapautumisen suhteen joustavia.

Jos haluatte vaihtaa asuntonne toiseen tekemällä sitovia tarjouksia, voimme etukäteen sopia teidän asunnon hinnasta ja tehdä siitä sitovan tarjouksen sopivaksi ajaksi. Sillä tavalla kaupanteko on varmalla pohjalla.

J ...

425 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1-2hh+parveke meri-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Kiire ei ole, mutta haussa valoisa, luonnonläheinen parvekkeellinen 1-2hh + k/kk asunto ylemmistä kerroksista. Sijainti metroradan tai raitiovaunulinjojen varrella. Hinta neuvoteltavissa.

235 000 €
Lue lisää...

Myydään loma-asunto – hiljaisessa myynnissä työtila Taka-Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Ihana, valoisa ja monipuolinen tila Taka-Töölössä on tulossa myyntiin. Tila sopii loistavasti esim Helsingissä töissä käyvälle pariskunnalle vapaa-ajan tilaksi, kerhotilaksi tai terapiahuoneeksi. Tila ei sovellu esim ravintolatoimintaan tai kuntosaliksi. Oma sisäänkäynti rauhalliselta sisäpihalta. Täällä ei koronat, kerrostalon äänet tai liikenteen melu haittaa, kellarissa paksujen seinien suojassa on helppo olla ja hengittää. Sijainti ei voisi olla täydellisempi, kaikki tarvittava on vieressä, kaupat, koulut, urheilu,-ja uimahalli ...

579 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Loistokuntoinen rt-asunto Helsingin Alppikylässä (Uusimaa / Helsinki)

Laatua ja kodikkuutta tehoneliöissä!

Kunnoltaan lähes uudenveroinen 2-tasoinen rivitaloasunto kätkee sisälleen skandinaavisen, hyvin suunnitellun ja laadukkaasti rakennetun kodin, joka sijaitsee kujalla, omassa rauhassa, omalla tontilla! Velaton, hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa ei vuosikausiin suuria remontteja luvassa.

Alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja suuri, hyvinvarusteltu keittiö yhdistyy open concept -muotoisena ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Alakerrassa on lisäksi wc/suihku/khh (tila sekä pesukoneelle ett ...

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa alle 30 neliön yksiö Helsingistä. Yksiötä voi tarjota käytännössä miltä alueelta tahansa, mutta ensisijaisesti etsinnässä seuraavilta alueilta: kantakaupunki, Pitäjänmäki lähialueineen tai Herttoniemi ja Laajasalo lähialueineen. Kaikenkuntoiset huomioidaan.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – LAAJASALO 2H, max. 270 000e (Uusimaa / Helsinki)

Etsin itselleni asuntoa Laajasalosta

-Rakennuksen vuosimalli 2003->
-Parveke
-40m2->
-ei 1. krs

270 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Ainutlaatuinen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Ullanlinnassa (Uusimaa / Helsinki)

Täysin poikkeuksellinen kolmen kerroksen omakotitalomainen kerrostalohuoneisto Helsingin henkeäsalpaavimmalla sijainnilla rauhallisen kadun varrella. Skandinaavisen ajaton vuonna 2017 remontoitu koti, joka on kaikin puolin harkittu, näyttävä ja laadukas.

Huikeilla seinän kokoisilla ikkunoilla varustettu huoneisto, jonka materiaalivalinnat on tehty vaativammankin perheen toiveita kunnioittaen. Lattiamateriaalina käytetty Merbau massiivisauvaparkettia ja olohuoneessa ylellistä kalkkikivilaattaa. Spa-osastolla, kylpyhuoneessa j ...

3 520 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ensiasunto Laajasalosta nuorelle pariskunnalle 3h, väh. 60 neliöitä (Uusimaa / Helsinki)

Haluamme ostaa ensiasunnon Laajasalon alueelta. Etsinnässä 3h (-4h) ja toiveena neliöitä vähintään 60. Mielellään hissillinen talo ellei 1.krs. Isoimmat remontit tulisi olla tehtynä. Olemme valmiita nopeisiin kauppoihin, mutta myös joustavat kaupat ovat mahdollisia.

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla olisi myydä meille koti tai vinkkaa jos tunnet jonkun jolla olisi.

280 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan siisti kaksio itä-Helsingistä. 40-65m2, hissillinen talo paitsi jos 1.krs., 70-luvulla ja sitä aiemmin rakennetussa taloyhtiössä putki- ja julkisivuremontti tehty.

180 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 4 h + k + sauna, rivitalo omalla pihalla (Uusimaa / Helsinki)

Yksitasoinen rivitalo loistavien kulkuyhteyksien äärellä 12 min junamatkan päässä Helsingin keskustassa (asemalle 700 m). 3 mh, keittiö, sauna sekä erillinen WC, olohuoneessa toimiva takka. Oma aidattu piha sekä lämmin ulkovarasto.

Asunto v. 2014 jälkeen täysin remontoitu sisustusarkkitehtia apuna käyttäen (myös märkätilat ja vesieristeet).

Omalla tontilla sijaitseva hyvin hoidettu pieni yhtiö jossa mm. putket ja viemärit tehty. Kaukolämpö ja edulliset asumiskustannukset. Koulut, päiväkodit ja palvelut lähellä.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Huomio Etelä-Helsinki! (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan asunto ylemmistä kerroksista, n 100 – 130 neliötä riippuen pohjasta, huonompikuntoinenkin käy..

1 000 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan remontointikuntoinen asunto Helsinki (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan Helsingin tai Espoon alueelta tyydyttävän kuntoinen/remontoitava asunto, koko max. noin 120m2, hintaluokka max 600 000 €. Tarjoa rohkeasti!

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – yksiö/kaksio Roihuvuoresta aikaisintaan loppuvuodesta 2020 (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasunnoksi yksiötä tai kaksiota Roihuvuoresta. Omistusoikeuden siirtoajankohta voi aikaisintaan olla lokakuussa 2020, joten voit esimerkiksi etsiä rauhassa uutta asuntoa. Voin myös muuttaa asuntoon vuokralle sovitusti tätä ennen, ja tehdä sitovan ostotarjouksen asunnosta. Asunnon tulisi mielellään olla vähintään noin 30 neliötä, ja lähtökohtaisesti vain parvekkeelliset tai pihalliset asunnot, erityisesti 1. kerroksen asunnot kiinnostavat. Taloyhtiön tulisi olla vastuullisesti hoidettu, ja vastikkeen kohtuullinen erityisest ...

140 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan: kolmio Tammisalosta / Herttoniemestä / Roihuvuoresta (Uusimaa / Helsinki)

Ostan 60-100 m2 kolmion tai neliön. Ensisijaisesti etsin kotia Tammisalosta, mutta Roihuvuori ja Herttoniemikin käy.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Myy meille asuntosi Pukinmäestä (Uusimaa / Helsinki)

Myy meille yksiö tai pieni kaksio Pukinmäestä, kaupat voidaan tehdä hyvinkin nopeasti. Jos taas tarvitset hieman aikaa esim. uuden asunnon etsimiseen, voidaan vapautumisesta sopia joustavasti. Tarjoa rohkeasti!

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan yksiö tai kaksio kantakaupungista Helsingistä. Hinta max 270 000€. Ensiasunnon ostajana pystyn muuttamaan nopeallakin aikataululla.

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Herttoniemi – myydään 3h+k vanhassa Herttoniemessä (Uusimaa / Helsinki)

Olemme haikein mielin luopumassa ihanasta kodistamme Herttoniemessä. Hyvin hoidettu talonyhtiö, kaikki isot rempat tehty. Kaksi makuuhuonetta, iso olkkari ja juuri uusittu suihku/WC . Talonyhtiöllä sauna ja pesutupa, sekä omenapuu ja kasvatuslaatikot pihalla.

349 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ullakkoasunto (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan ullakkoasunto Helsingin kantakaupungin alueelta, mieluiten Kalliosta. Asunto voi olla rakennusvaiheessa, remonttikuntoinen tai jo remontoitu. Parveke, korkea huonekorkeus ja sauna ovat plussaa, mutta kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon.

Asunnon koko n. 39 – 70 m2. Kauppojen teko onnistuu tarvittaessa nopeastikin.

400 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – hiljaisessa myynnissä Myynnissä (Uusimaa / Helsinki)

107 m2

Kaikki kunnossa.
3- vuotta sitten remontoitu
– käyttövesi putken
– sauna, kylppäri
– wc
– oma iso piha, suojaisa , jne

419 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio Etelä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion (25-35 neliötä) Etelä-Helsingistä itselle asuttavaksi. Hinta max. 240 000 (pystyn nopeisiin kauppoihin).

Toiveena, että suuret remontit on tehty, mutta muuten saa olla remppakuntoinen asunto. Etsin hyvää taloyhtiötä ja mieluiten vanha tunnelmallinen talo sekä valoisa avara asunto. Yhtiövastike alle 300€/kk. Ei katutason asunto.

Ensisijaisena toiveena Töölön tai Meilahden alue, mutta olen kiinnostunut myös mm. Hakaniemestä, Kallion vanhoista rakennuksista, Kruununhaasta sekä Punavuoren j ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostan yksiön tai pienen kaksion kantakaupungin alueelta Helsingistä.
Alueet esimerkiksi Kallio,Alppila, Pasila, Vallila.

Asunto voi olla täysin remontin tarpeessa oleva.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pariskunta etsii kotia Helsingistä / 2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Et... (Uusimaa / Helsinki)

2-3 h Ruskeasuo Meilahti Munkkiniemi Etelä-Haaga

Oletko myymässä asuntoasi?
Nuori pariskunta etsii utta kotia. Ota meihin yhteyttä!

Haluamme ostaa ison kaksion tai pienen kolmion Helsingistä Ruskeasuo – Meilahti – Munkkiniemi – Etelä-Haaga -akselilta.

Arvostamme hyvää taloyhtiötä.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Itä-Helsinki 1h + kk (Kontula) (Uusimaa / Helsinki)

Etsin yksiötä Itä-Helsingin alueelta erityisesti Kontulan suunnalta.

Neliöt: < 33

Tarjoa rohkeasti, kaikenkuntoiset asunnot huomioidaan.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalohuoneisto (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään rivitalohuoneistoa Laajasalo, Hevossalmi, Jollas -alueelta, kolmio/neliö.

375 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan perheasunto/tontti Helsingin Oulunkylästä tai Veräjämäestä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheasuntoa Helsingin Oulunkylän ja Veräjämäen alueelta. Asunto voi olla omakotitalo, paritalo tai rivitalo. Olemme tarvittaessa valmiit myös remontoimaan asunnon. Asunnossa tulee olla vähintään kolme makuuhuonetta ja pinta-ala yli 100 m2. Olemme kiinnostuneita myös rakennuspaikasta tai tontista (tontin hinta max 300 000€),

600 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – rivitaloasunto Helsingin Torpparinmäestä (Uusimaa / Helsinki)

78 m2

Myydään kauniisti remontoitu rivitaloasunto Helsingin Torpparinmäestä. Asunnossa k, oh, 2-3 mh, wc, kph, sauna, parveke, pieni piha ja pihavarasto. Asunnon koko 78,5 m2 kahdessa tasossa. Hyvin pidetty yhtiö. Rakennusvuosi 1988. Kaukolämpö.

287 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 1h-2h remontoitava asunto Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan remontoitava yksiö tai kaksio Helsingin kantakaupungista.

Neliöitä minimissään 30.
Suurimmat remontit mielellään tehty (putket ja julkisivu jne).

Olethan yhteydessä mikäli sinulta voisi löytyä minulle sopiva asunto. Ehdota myös rohkeasti jotain muuta, jos jokin kriteereistä osuu kohdalleen!

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Itä-Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan min. 60 m2 rivi- tai paritaloasunto Itä-Helsingistä. 3h, k, erillinen wc, sauna, terassi. Aluetoive on joustava. Asunto mieluiten ainakin pintaremontoitu /pinnat siistissä kunnossa. Otamme laajasti ehdotuksia vastaan, sillä kriteerit ovat joustavat jos asunto tuntuu kodilta.

299 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h+ Haagasta tai Munkkiniemiestä, myös vaihto mahdollinen. (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheasuntoa Haagasta Huopalahden aseman lähistöltä, tai vaihtoehtoisesti Munkkiniemestä. Haussa vähintään 5h + k, kph ja erillis-wc. Myös vaihtokaupasta voidaan sopia: meille on vapautumassa perheenlisäyksen takia pieneksi jäävä v. 2016 valmistunut 4h+kt+kph+wc+s hitas-asunto hissitalosta Haagassa loistavalla hinta-laatusuhteella.

650 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3h+k Haagasta, Munkkiniemestä tai Ruskeasuolta (Uusimaa / Helsinki)

Hakusessa on 3h+k Haagan, Munkkiniemen tai Ruskeasuon alueelta. Myös remontoitavat kohteet käy. Tarjoa!

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Pieni kaksio Hki:n kantakaupungista 45m2 + (Uusimaa / Helsinki)

Min. 45m2 / Rakennus rakennettu ennen 1960 lukua / Isoimmat taloyhtiön remontit miel. takana / Vastike+rahoitusvastike alle 400€/kk yht. / Pesuhuoneessa tilaa pesukoneelle / Kallio, Harju, Sörnäinen, Vallila ideaalein alue / Velaton hinta max €380k

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Helsingin keskustasta 70-120m2 (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan alueelta Kruunuhaka, Ullanlinna, Punavuori, Etu-Töölö 70-120m2 asunto. Alkuperäiskuntoinenkin käy. Ei 1-kerroksesta.

680 000 €
Lue lisää...

Halutaan vuokrata asunto – Halutaan vuokrata asunto pohjois-Helsingistä 2-3 huonetta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan vuokrata 60 maksimissaan 80 neliön asunto Pohjois-Helsingistä aikuiselle ja lapselle. Mieluisia alueita Suutarila, Tapaninvainio, Tapaninkylä. Tarjoa.

850 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haagasta (Uusimaa / Helsinki)

Etsin kaksiota 50-luvun talosta Haagasta.

235 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö tai pieni kaksio Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan ensiasunnoksi yksiö tai pieni kaksio Helsingin kantakaupungista (Etu-Töölö, Taka-Töölö, Kluuvi, Kallio, Meilahti, Alppiharju, Vallila, Sörnäinen, Vallila, Hermanni, Pasila, Munkkiniemi, Lauttasaari, Punavuori, Ullanlinna jne.)

Minimissään 24 neliötä.
Suurimmat remontit mielellään tehty (putket ja julkisivu jne).
Asunto voi myös olla remonttikuntoinen (pintaremontti)

Ehdottomasti plussaa:
Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone, parveke, autolle helppo pysäköintiratkaisu, oma tontti.

Olethan y ...

240 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3-4h Kannelmäestä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa 3-4h Kannelmäestä. Hissi on pakollinen kerrostalossa ja oma tontti plussaa.

Kerrostaloasunnot mielellään vuoden 2010 jälkeen rakennettu, mutta avoimia kaikille. Neliöitä vähintään 70.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 1-2h kerrostaloasunto asunto (Uusimaa / Helsinki)

Etsin min 38neliön kerrostaloasuntoa Helsingistä. Alueet esim. Länsi-Helsinki ja Etelä-Helsinki esim. Pitäjänmäki, Pikku-Huopalahti, Huopalahti, Etelä-Haaga, munkkiniemi, munkkivuori, Hermanni, Vallila, Pasila yms.. Itä-Helsinki ei käy.

Parveke oltava asunnossa.

Kaikenkuntoiset käy.

Hinta max riippuu tarjotusta asunnosta ja remonttitarpeesta. Ensisijaisesti etsin välttävä / huonokuntoista asuntoa ensiasunnokseni. Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota asuntoa!

170 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 1h Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Etsin ensiasuntoani Helsingin kantakaupungista, mieluiten suoraan myyjältä. Tässä tarkemmat tiedot:

– Ensisijaisesti Vallila, mutta Alppila, Hermanni, Harju, Kallio, Töölö, Punavuori, Ullanlinna ja muut kanta-Helsingin alueet kiinnostavat
– Neliöitä min 30.
– Mieluiten 30- tai 40-luvun talo
– Isot korjaukset kuten putkiremontti tehty
– Pienemmät tulevat korjaukset ja pintaremontin tarve ei haittaa
– Mieluiten avokeittiö (mahdollisuus ottaa alas seinä) jossa la ...

230 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – +90m2 Kalliosta (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään asuntoa nelihenkiselle perheelle Kalliosta. Saa olla remonttia tarvitseva, mutta esim putkiremontti mielellään tehtynä max 10 vuotta sitten. 3 makuuhuonetta ja mielellään avokeittiö. Tärkeää myös, että asunto on hiljainen (ei liikennemelua tai seinänaapureiden ääniä).

750 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kaksio kehäradan läheisyydestä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa hyväpohjainen, mieluiten parvekkeellinen kaksio kehäradan läheisyydestä ensiasunnoksi, (esim. Malminkartano, Malmi, Tapanila, Puistola, Pihlajisto jne,). Asunnossa pesukonepaikka ja astianpesukonepaikka. Ei suuria remontteja lähitulevaisuudessa.

145 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Perhe asunto min. 90 m2 Tammisalo, Laajasalo, Kulosaari akselilta. (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheelle toimivaa 4h+k+ sauna. Minimi. pinta-ala 90m2. Mielellään rivitalo, paritalo, erillistalo/omakotitalo ratkaisua. Voi olla myös remontoitava kohde jossa hyvä avoin pohja. Alueina etsinnässä Tammisalo, Laajasalo, Jollas, Kulosaari, Vartiokylä. Muitakin alueita näiden viereltä saa ehdottaa.

390 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 3h + k parvekkeella, 68 m2, ylin kerros Alppiharjussa – ... (Uusimaa / Helsinki)

Tulossa myyntiin Alppiharjussa,, Alppikadulla vuonna 1973 rakennetusta talosta ylimmän kerroksen (6 krs) 3 h+k parvekkeelinen läpitalon huoneisto. (parveke olohuoneen ja makuuhuoneen levyinen).Huoneistosta on täysin esteetön näkymä Linnanmäelle. Oma tontti.
Huoneisto on huonossa kunnossa (ei vesi- tms. vahinkoa), ja vaatii perusteellisen remontin. Huoneiston omistaa kuolinpesä, jolla on yksi osakas.. Tällä hetkellä huoneistossa on vielä vanhoja huonekaluja ym. tavaraa joita siivotaan pois, ja huoneiston tyhjeneminen ajoittune ...

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Haussa kaksio Töölöstä tai Meilahdesta (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään n. 37-45m2 kokoista kaksiota Töölöstä tai Meilahdesta (00250-00280). Myös remontoitavat kohteet kiinnostavat.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 5h+ Koillis-Helsinki + ympäristö (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään 5 huonetta (tai muokattavissa 4 makuuhuoneen + olohuoneen asunnoksi), rivi-, erillis-, pari-, tai omakotitaloa.

Ei suuria pakollisia remontteja (esim. Putkiremontti) lähivuosille. Jos vuokratontti -> pitkä sopimus).

Alueet: Pihlajamäki, Myllypuro, Nallemäki, Sepänmäki, Malmi, Viikki, Pihlajisto, Veräjälaakso, Oulunkylä, Pukinmäki yms

410 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – merinäköalalla Siltasaaresta, Hakaniemestä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kodiksemme noin 50-120 m2 huoneistoa Siltasaaren kaupunginosasta, Säästöpankinrannasta, Siltasaarenkärjestä tai Pitkänsillanrannasta merinäköalalla. Mieluummin neliöiltään isompi, mutta myös min. 50 m”:n huoneisto huomioidaan. Huoneisto saa olla huonossa kunnossa. Pitkä vapautumisaika mahdollinen. Hinta asunnon koon mukaan.

800 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kantakaupunki 2-3h (Uusimaa / Helsinki)

Etsitään kotia pienelle perheelle.
Alue: Ullanlinna Eira Punavuori Kaartinkaupunki Kaivopuisto Merisatama Hietalahti Kruununhaka Kamppi SIltasaari Hakaniemi.
Toiveissa löytää 2-4H / 40-100m2.
Asunto voi olla remontoitava.

400 000 €
Lue lisää...