• 19633
  • 19633

Properties listed in Harjavalta

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – Tulossa myyntiin n. 200m2 omakotitalo maaseudulta (Satakunta / Harjavalta)

Tulossa myyntiin keväällä 2024 n. 200m2 omakotitalo Harjavallasta maaseudulta hehtaarin tontilla, rakennusvuosi 2008/2014 paikkakunnalta muuton takia.

Talossa 4mh+Oh+rt+k+PH+sauna+khh+2 wc/suihku+vh+walking closet+elokuvateatteri+parvi jossa yksi huone lisää. Elokuvateatterista on myös mahdollista tehdä yksi makuuhuone lisää. Alakerrassa sijaitsee 3mh ja yläkerrassa 1mh + elokuvateatteri. Oh+k+rt korkeaa tilaa.

Lämmin varasto ja eristetty autotalli, 2 auton autokatos, lämmitetty koirankoppi+aitaus sekä puukatos. Pihas ...

290 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo hyvällä sijainnilla: isolla omalla tontilla ja autotallilla lähellä kesk... (Satakunta / Harjavalta)

-Kaksikerroksinen vuonna 1954 rakennettu omakotitalo. Yläkerrassa on kaksi huonetta ja kaksi varastotilaa. Ensimmäisessä kerroksessa kaksi huonetta, keittiö ja wc, Kellarikerroksessa sauna ja pesutupa sekä monitoimitila. Siistissä puutarhassa on omenapuita,puutarhavaja,puuvarasto ja leikkimökki. Autotallissa on 2 autopaikkaa ja 1 pieni remonttihuone.
-Asunnon edut:
1. Sijainti on loistava. uimahalli, sairaalat, koulut, kirjasto ja kirkko, kaupat ovat kaikki hyvin lähellä.
2. Rauhallinen alue. Talo ei ole vain kesk ...

105 000 €
Lue lisää...

Myydään – Remonttivapaa päätyasunto (Satakunta / Harjavalta)

Myynnissä täysin remontoitu rivitalon päätyasunto kolmella makuuhuoneella. Huoletonta ja edullista asumista kaukolämmön ansiosta. Kaksi isoa varastoa ja autotalli (nosto-ovella) kuuluu myös kauppaan. Etu- ja takapihalla isot katetut terassit. Rauhallinen taloyhtiö keskustan palvelujen vieressä. Kaikki isot remontit (mm. katto, käyttövesiputket) maksettu pois, joten ei rahoitusvastiketta. Kysy lisää, jos kiinnostuit ja tule ihmeessä katsomaan asuntoa paikanpäälle ja heitä tarjous!
Myös sijoittajalle hyvä kohde!

82 000 €
Lue lisää...

Ostetaan – Rivitaloasunto (pari- tai omakotitalo) alueelta Ulvila-Kokemäki (Satakunta / Harjavalta)

Haen rivitaloasuntoa, jonka koko on noin 70-80 neliötä, luonnonläheiseltä alueelta. Asunnon tulee olla yksitasoinen. Paritalo ja omakotitalokin käyvät, mikäli hoidettava tontti ei ole iso eikä istutuksia ole kovin paljoa, Jos tontti on metsäinen niin isompikin tontti on silloin mahdollinen.
Alue, jolta asuntoa etsin, on Ulvilasta Nakkilan ja Harjavallan kautta Kokemäelle, myös lähialueet huomioidaan.

Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot