• 10872
  • 10872

Properties listed in Eurajoki

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan – Saunallinen kaksio / kolmio (Satakunta / Eurajoki)

Haetaan saunallista asuntoa kahdelle ihmiselle läheltä Eurajoen keskustaa.

100 000 €
Lue lisää...

Myydään – Nyt myydään talo, jonka seinät huokuvat historiaa. (Satakunta / Eurajoki)

175 m2

Kartanomainen hirsitalo itsessään on läpileikkaus paikallisesta ja Suomenkin historiasta, talo on ollut ns. yksinäistila eli se on muodostanut yksinään kylän. Maatila on ollut sijoillaan jo 1700-luvulta. Vuosisatojen vieriessä muutoksia on tietenkin tapahtunut mutta koskaan ei ole tehty mitään, mitkä syrjäyttäisivät historian tunteen. Taloa on päivitetty tähän päivään hillitysti. Vesi ja viemäröinti on uusittu 2000-luvulla. Rakenteissa ei ole muoveja ja korjaukset on tehty luonnollisilla materiaaleilla. Korjattavaa löytyy edelleen, ...

580 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tulossa myyntiin upea omakotitalo (Satakunta / Eurajoki)

Omakotitalo 2.kerroksinen metsään rajoittuvalla tontilla päättyvän tien loppupäässä. Pururata, frisbegolfrata, marja- ja sienimetsät alkavat takapihalta. Koulut, päiväkoti, kaupat, apteekki ja Alko kaikki kilometrin säteellä.
Yläkerrassa iso mh, poreamme ja iso avoin tila. Alakerrassa 3 mh, avoin keittiö, ruokailutila ja oh, saunaosasto ja khh. Takapihalla terassi, muurattu savustusuuni ja grilliyhdistelmä. Autotalli 2:lle autolle +autokatos 80 m2. Oma tontti.
Kuvia saa pyydettäessä!

290 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot