logo

Osallistu arvontaan ja voita upea Pietarin pe-su matka! Matka sisältää yhden henkilön: junamatkat Allegrolla 2 lk, 2 yön majoituksen Dostojevsky hotellin standard huoneessa, hotelliaamiaiset ja viisuminhankinnan. Arvonta suoritetaan 31.7.2017 ja matka tapahtuu syys-marraskuussa 2017 matkaajan oman toiveen mukaisesti.

Täytä tähän yhteystietosi ja kerro paras lomamuistosi kautta aikojen. Voit kertoa lomamuistostasi yhdellä tai useammalla sanalla. Täytä lomake ja lähetä se klikkaamalla lopusta lähetä-painiketta. Arvomme palkinnon kaikkien vastaajien kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja voittajan tiedot julkaistaan myös Facebook-sivuillamme. Jos emme tavoita voittajaa viikon sisällä, matka arvotaan uudestaan.

Kerro paras lomamuistosi:


Kyllä, minulle saa lähettää parhaita matkatarjouksianne sähköpostilla

Kyllä, minulle saa lähettää HiljainenAsuntokauppa.fi sivuston uusista arvonnoista ja kilpailuista tietoa sähköpostilla

Kyllä, minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa uusista oman maakuntani alueella tulevista myytävistä- ja ostettavista kohteista.

Ei, minulle ei saa lähettää mitään yllämainituista uutiskirjeistä eikä muutakaan markkinointipostia.

Nimi:


Sähköpostiosoite:


Katuosoite:


Postinumero:


Kaupunki/kunta:


Puh nro:


Tutustu sivuihimme ja osallistu moniin muihinkin arvontoihin www.hiljainenasuntokauppa.fi. Arvontamme ja kilpailumme löytyvät myös Facebookista