• 8224
  • 8224

Properties listed in Myydään

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään asunto – Rivitalon yksitasoinen päätyasunto (Pohjois-Pohjanmaa / Oulu)

96 m2

Kuivasjärvellä heti vapaa rivitalon päätyasunto. Suojainen aurinkoinen piha, n 25 m2 teranssi. Kaukolämpö. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Autokatos. Toimiva pohjaratkaisu, hyvin säilytystilaa.

167 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään paritalo-kaksio merellisessä Sundsbergin rannassa (Uusimaa / Kirkkonummi)

60 m2

KAKSIO OMALLA TONTILLA MERELLISESSÄ SUNDSBERGISSÄ

Myynnissä harvinainen kahden huoneen paritalon puolikas omalla pihalla. Sundsbergin ranta on alueena arvostettua, ja sijaitsee vehreällä alueella luonnon ja meren ympäröimänä. Alueelta löytyy hyviä ulkoilureittejä niin viereisessä suojellussa metsässä, kuin läheisiä rantakallioita pitkin. Viherpeukaloille talon läheltä löytyy vuokrattavia viljelypalstoja, ja koiranomistajille on lyhyt matka yhtiön lähellä sijaitsevaan koirapuistoon. Lyhyen kävelymatkan päästä asunnolta löytyy ...

243 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään rivitalokolmio (Pirkanmaa / Nokia)

73 m2

Nokialta Harjuniitystä myyntiin rivitalo kolmio, 73,5m2. Tehty putki-sekä kattoremontit. Ikkunat sekä ovet uusittu. Asuntoa remontoitu/päivitetty 2010 luvulla. Siistissä kunnossa, iso takapiha. Rakennusvuosi 1978. Kaukolämpö.

147 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Omakotitalo ihanalla asuinalueella.

242 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään kesämökki (Uusimaa)

45 m2

Myydään 1,1ha etelään avautuvalla merenrantatontilla oleva loma-asunto. Omaa rantaa noin 100 m.
Tontilla on mökki (n. 45 m2), aittarakennus, jossa 2 kesähuonetta ja liiteri sekä rannassa sauna +saunakamari. Ulko-wc, kaksi kaivoa.
Kunnallistekniikka tontilla. Kaikissa rakennuksissa on sähköt ja niihin on uusittu katot vuosi sitten.
Sijaitsee 85 km päässä Helsingistä.

300 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Loimaa)

137 m2

Omakotitalo omalla tontilla, kaksikerroksinen lämpöharkoista v 2007 rakennettu matalaenergiatalo. 4 h +k+aula+khh+ph+s+2wc. Kahden auton autotalli, terassi, parveke, pihasauna, asfaltoitu piha. Tontti 1197 neliötä.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis uudehko omakotitalo (Varsinais-Suomi / Loimaa)

Omakotitalo omalla tontilla, kaksikerroksinen lämpöharkoista v 2007 rakennettu matalaenergiatalo. 4 h + k+aula+khh+ph+s+2wc. Kahden auton autotalli, terassi, parveke, pihasauna, asfaltoitu piha. Tontti 1197 neliötä.

220 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kaunis ja tilava omakotitalo Helsingin Paloheinässä (Uusimaa / Helsinki)

Iso (210 m2/240 m2), kokonaan saneerattu omakotitalo erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla Paloheinässä (rak.v. 1953/1989/2012).

Kolme asuinkerrosta, 7-8 h (keittiö, rt, oh, 4-5 mh, th, 3 wc, 3 suihkua, sauna, pesuhuone, autotalli/varasto, ulko- ja sisäkuistit sekä pihaterassi ja pergola-alue). Mahdollisuus esim. kahden sukupolven asumiseen (kuistilta kaksi sisäänkäyntiä). Suora sähkölämmitys (sähköpatterit + lattia- ja kattolämmitys), lisäksi ilmalämpöpumppu. DNA kiinteä 5G -yhteys asennettu, Elisa –valokuituvalmius ka ...

597 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Vastaremontoitu 79m2 kolmio, Meri-Uittamolla. (Varsinais-Suomi / Turku)

Asunto remontoitu täysin alkuvuodesta, jolloin uusittiin:

– Kaikki pinnat (katto/seinät/lattia)
– Keittiö
– Kiinteät kalusteet (vaatehuone/eteiskaapisto)
– Sähköt (sähköjohdot, sähkökalusteet, sähköpääkeskus)

Asunnossa on kylpyhuone, sauna sekä erillinen WC. Näitä ei remontoitu, sillä ne olivat niin hyvässä kunnossa. Kaikki kalusteet uusittiin.

Asunto sijaitsee 1. kerroksessa (ei maan tasalla), näkymät rauhalliseen metsän suuntaan. Asunnossa on parveke, ja yksi vuokra-a ...

179 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – 3h+k+s ja parveke (Kymenlaakso / Kotka)

Tulossa myyntiin hyväkuntoinen vuonna 2007 valmistunut 3h+k+s 77m2 merellisessä ympäristössä. Asunnossa loistava pohjaratkaisu.
Asunto on tällä hetkellä vuokrattu. Ole rohkeasti yhteydessä!

172 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Erillistalo Itä-Tampereelta, 3h+k+rh+s, 85 m² (Pirkanmaa / Tampere)

Omakotitalomaista asumista yhtiömuotoisessa erillistalossa. Hyvä sijainti, jossa Koiliskeskuksen kaikki palvelut, koulut ja päiväkoti ovat muutaman kilometrin säteellä. Uimaranta, sekä hyvät ulkoilumaastot ovat myös lähietäisyydellä. Talo sijaitsee päättyvän tien päässä ja kulku kotipihaan on kävelytieltä. Viisto sisäkatto luo huonekorkeutta, sekä varaava takka talon keskellä luo mukavaa tunnelmaa ja lämpöä kylmemmilläkin ilmoilla. Ilmalämpöpumppu auttaa pienentämään lämmityskuluja. Hyvät kulkuyhteydet Jyväskyläntietä ja Aitolahden ...

219 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tunnelmallinen erillistalo Kaarilassa (Pirkanmaa / Tampere)

Päättyvän kadun päässä, vehreällä ja suojaisalla tontillaan seisova erillistalo Tampereen Kaarilassa etsii uusia asukkaitaan.
Omatonttiseen taloyhtiöön kuuluu neljän asunnon pienkerrostalo, sekä tämä ihana, rintamamiestalohenkinen erillistalo. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja, esimerkkinä putki- ja kattoremontit. Lisäksi asuntoa on pintaremontoitu. Asunto alkuperäisine lautalattioineen henkii kaunista vanhan ajan tunnelmaa, kuitenkin siistein ja nykyaikaisin ratkaisuin. Lämmitys tapahtuu sähköllä, mutta kuluja helpo ...

172 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo kolmio (Keski-Suomi / Jyväskylä)

Rivitalokolmio, 75m2 autokatos, ilp, takka,

215 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Liiketila – rakennuslupa 4 asuinhuoneistolle (Uusimaa / Porvoo)

Esim sijoittajalle tai rakentajalle.

Entinen 240m2 liiketila Porvoon Hamarissa. Poikkeamislupa ja rakennuslupa 4 asuinhuoneistolle sekä arkkitehtipiirustukset valmiina 4 kylpyhuoneelle ja 4 saunalle. Sisäpinnat uusittu 2019.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Ihana Haukilahti, 3h + k + sauna, kt (Uusimaa / Espoo)

Haukilahden paraatipaikalta v. 2018 täysin remontoitu vaalea ja valoisa kolmio (64,5 neliötä) hiljaisessa myynnissä!

Avokeittiö, sauna, lasitettu parveke ja tilavat huoneet ovat tämän asunnon plussia. Bussi oven edestä vie Isoon Omenaan, Niittykumpuun ja Tapiolaan. Ensimmäinen kerros, ei kuitenkaan maan tasalla, ei hissiä. Hyvin hoidettu yhtiö ja mukavat naapurit. Polkupyörävarasto talossa, asunnolle kuuluu kaksi varastotilaa (tilava kanahäkki ja ”viileämpi” varasto).

Haukilahden satamaan 200 metriä ja Mellstenin rant ...

349 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kolme huonetta ja keittiö (Pohjois-Savo / Kiuruvesi)

Myydään vuoden – 54 kerrostalosta kolme huonetta ja keittiö. Pintaremontoitu n. 10 vuotta sitten, kylpyhuone n. 2 v sitten, tilava pohjaratkaisu. Palvelujen vieressä. Kolmas kerros, ei hissiä. Hiljainen taloyhtiö. Tästä ihana ja valoisa asunto seuraavalle perhelle, itselle juuri oma koti muuttui muualle elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Tule ja ihastu, onko tämä sinun tuleva kotisi

45 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Olari 3-4h rivitalo (Uusimaa / Espoo)

2010 rakennettu siistikuntoinen ja valoisa rt-asunto. Oma tontti. 2 autopaikkaa. Hyvät säilytystilat. Oma lämmin verkkokellari ja tilavat yhtiön varastot. Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Edulliset asuinkustannukset. LTO/viilennys. Himmennettävä valaistus.
Alakerta avoin keittiö-olkkari ja wc/kodinhoito. Alakerrassa lattialämmitys. Yläkerrassa 3mh+pesuhuone+sauna+wc. Yläkerrassa kattolämmitys.

420 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitaloyksiö Sysmän keskustassa (Päijät-Häme / Sysmä)

Hyväkuntoinen rivitaloyksiö omalla pihalla, 32 neliöä, asunnon pinnat remontoitu, kylpyhuoneessa suuret kaakelit ja laattalattia, vesikiertoinen lattialämmitys, Idon wc-istuin ja lavuaari, Polaria peilikaappi. pesukoneen veden tuloputki seinässä ja valkoinen poistoputki lattialla. Keittokomerossa uudet kaapit, liesituuletin, liesi ja jääkaappipakastin Upo, Keittokomerossa myös ikkuna. Olohuoneessa laminaattilattia, tapettia seinissä, vaatekomero ja pieni kaappi olohuoneessa, naulakko ja pieni naulakko tuulikaappi eteisessä, asunnos ...

33 960 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo, Helsinki, Laajasalo (Uusimaa / Helsinki)

Myydään 4h, k, s, wc, var, piha, 96 m2. Asunto on kahdessa tasossa. Pieni aurinkoinen piha lounaaseen, ja iso yhteinen piha-alue leikki-ja grillipaikkoineen. Leikkipuisto, koulut ja palvelut lähellä, bussipysäkit vieressä. Helsingin kaupungin vuokratontti. Kaukolämpö. Hyvin hoidettu yhtiö.

283 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Yksiö Turun keskustassa (Varsinais-Suomi / Turku)

25 neliöinen yksiö Turun keskustassa. Maariankatu 6.

130 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tilava perheasunto Munkkivuoressa (Uusimaa / Helsinki)

Tulossa myyntiin valoisa ja tilava perheasunto Munkkivuoren Talinrannassa. Vehreät näkymät Talin golf-kentälle ja oma suojaisa terassiparveke.
5h+k, 99,5m2. Sauna, kph+wc. Täysin uudistettu keittiö valmistuu piakkoin ja asunto kattavasti remontoitu 2014. Hyvän kokoiset huoneet kahdessa kerroksessa ja kiva taloyhtiö. Lenkkipolut, meri ja Munkinseudun erinomaiset palvelut lähellä. Rivitalomaista asumista kerrostalon eduilla vehreässä Munkkivuoressa.

436 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Vuokrattu kolmio (Uusimaa / Helsinki)

Myydään vuokrattu kerrostalo asunto, 74,5m2 3h+avokeittiö+sauna+lasitettu parveke. Taloyhtiössä julkisivuremontti tehty muutama vuosi sitten, putkiremontti tulossa seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asunto ollut nyt vuoden vuokralla, vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, vuokra 1200€/kk. Tämän hetkinen hoitovastike 250€/kk, pientä korotusta tulossa yhtiökokouksessa.

240 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Lomaosake (Keski-Suomi / Kivijärvi)

Myydään nopeimmalle ostajalle lomaosake Vko41 keskellä Suomea Kivijärven rannalla Hannunkivi Holiday club resorts. Asialliset kauppakirjat ja osakepaperit.
Yhtiövastike vuodessa 333e, siirto maksu 30€

750 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo (Kymenlaakso / Kotka)

Rintamamiestalo Kotkan Hovilassa, kolmessa kerroksessa, omalla tontilla. Koulujen ja palveluiden lähellä. Joitain remontteja tehty. mm: Öljykattila vaihdettu kaukolämpöön. 4 makuuhuonetta, olohuone, keittiö. Alakerrassa sauna+pesuhuone, kodinhoitohuone ja kellaritilat..

140 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo (Pirkanmaa / Valkeakoski)

Myytävänä hyvien kulkuyhteyksien varrelta puu-/vesikeskuslämmitteinen 130m2 omakotitalo isolla (noin hehtaarin) tontilla. Ulkorakennuksina pihasauna, jonka yhteydessä tilava puuvarasto ja muuta varastotilaa. Lisäksi pihapiirissä varastokäytössä ollut isompi piharakennus (entinen navetta), jonka sivussa pieni autotalli. Puolen tunnin ajomatka Tampereelta, 15-20 min Hämeenlinnasta ja 5-10 minuuttia Iittalasta.

Talossa 2,5 kerrosta: keskikerroksessa keittiö, olohuone ja 2 muuta huonetta ja wc. Tässä kerroksessa myös takka ja ke ...

142 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Merenrantatalo ja rantasauna (Varsinais-Suomi / Taivassalo)

120 m2

Talo merenrannalla, rantasauna ja rak. Oikeutta jäljellä n 200 n. Rakennukset lähes uusia. Tonttia n. 1,5 ha.

690 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Remontoitu RT 3h+k+s+vh (Uusimaa / Lohja)

Tulossa myyntiin vuosi sitten remontoitu 3h+k+s+vh rivitaloasunto kävelymatkan päästä Lohjan keskustasta ja Moision uimarannasta. Päiväkoti lähellä. Putket suurimmaksi osaksi uusittu myös remontin yhteydessä. Maalämpö yhtiössä.

165 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Erillistalo Laajasalo/Jollas (Uusimaa / Helsinki)

130 m2

Ihana rauhallisella paikalla jollaksentie alussa hyvien kulkuyhteyksien varrella erillistalo 130m. Hintapyyntö 485 000. Talossa tehty paljon peruskorjauksia . Yhdessä tasossa. Pihalla palju ja pihasauna. Lasitettu terassi ja 3 muuta terassia pihalla. Löytö!

485 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään rauhallisen taloyhtiön rivitalokolmio Paloahteelta! (Satakunta / Rauma)

78 m2

Myydään pienen ja rauhallisen taloyhtiön rivitalokolmio Paloahteelta!

Työn perässä muuton johdosta kodikas rivitalokolmio etsii nyt uutta omistajaansa. Asuntoa on pidetty hyvin, ominaisuuksia ja varusteita tästä kodista löytyy mukavasti!

Olohuoneen avarat ikkunat ja terassille johtava lasiovi luovat valoisan tunnelman korkealle kohoavaan vinokattoiseen olohuoneeseen jossa myös takka. Olohuoneen seinät käyty läpi keväällä 2020! Takaoven kautta kulku avaralle terassille, jonka markiisin varjoon mahtuu isompikin ruokaryh ...

172 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – MYYDÄÄN, Vartiokylässä, Rivitalon pääty huoneisto. (Uusimaa / Helsinki)

80 m2

Rivitalon pääty huoneisto . Talo on rakennettu vuonna 1988-89. Asunnon koko on 80,3m2. Asunnossa k, oh, 2 mh , vh, WC, sauna ja pesuhuone. Kiva asunto, oikein hyvä pohjaratkaisu ja suojainen piha. Pihalla on mm. omenapuu, marjapensaita ja luumupuu. Käynti asuntoon on tien puolelta ja itse piha on vastakkaisella puolella ”sisäpiha”. Pihalle pääsee kahdesta ovesta pihan puolelta ja tietysti myös ulkokautta talon kiertämällä. Autokatos ja pieni ulkovarasto on. Kaikki on alkuperäistä, mutta siistiä. Laitteet, kuten liesi, astianpesukon ...

298 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Tällä hetkellä vuokralla oleva kaksio Espoon Mäkkylässä (Uusimaa / Espoo)

Ihana ekologinen ja uutta teknologiaa myötäilevä asunto. Adjutantinkatu 8. Ensimmäinen kerros 2 h, k + sauna. Sekä 60 M2 lasitettu terassi jossa myös piha. Asunnossa on vuokralaiset jotka maksavat vuokraa tunnollisesti. Vuokralla pystyy helposti kattamaan asunnon maksukulut. Asunnossa korkea katto ja avara tila.myydään joko sijoituskohteena vuokralaisten kanssa tai vuokralaisten irtisanomisajan huomioiden omaan käyttöön.

304 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään rivitalon päätyhuoneisto 4H + k, 86m2 (Uusimaa / Helsinki)

Myydään vuonna 2017 valmistunut rivitalon päätyhuoneisto pienellä pihalla 4h, k, s, 86m2. Asunto sijaitsee Siltamäessä, aivan Siltamäen rantapuiston kupeessa. Loistavat liikenneyhteydet ja Tammiston sekä Jumbon kattavat palvelut aivan kivenheiton päässä!
Annan mielelläni lisätietoja ja kuvia kiinnostuneille.

393 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Rivitalo 3h+k+sauna+wc+piha+autotalli (Pohjois-Savo / Leppävirta)

78 m2

Myydään rivitalossa 3h+k+sauna+wc+piha+autotalli 78m2. Hyvät säilytystilat. mm vaatehuone, paljon erill kaappeja, varastohäkki ja kylmiö. Rauhallinen taloyhtiö jossa remonttejakin jo tehty. Sisätilat siistit. Kaupat ja muut palvelut n. 1km. Rauhallinen sijainti, lenkkeilymaastot ovelta ja kunnan venepaikat esim Parkkilahti n. 100m. Vesistö Unnukkaa, yht. Varkauteen, Kuopioon ym. Hinta 63 000e. Heti vapaa! Asunto tyhjenee tarv. nopeastikin. Asunto on myös vuokrattavissa esim 1-2vuotta “koe asumiseen”! Tiedustelut viestil ...

63 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalo 64 (Uusimaa / Vihti)

Rivitalo kolmio 64 neliö . V 2013

Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Huippuhyvä omakotitalo tarjolla (Uusimaa / Mäntsälä)

-99 rakennettu, läpi rempattu yksikerroksinen puutalo Kellokoskella, Mäntsälän kunnan puolella. Asuinpintaa 135 m2, 3 mh, oh, th, k, khh, ph,s, wc, ynpärivuotinen lasiterassi. Takka,/leivinuuni. Erillinen kahden auton lämmin talli + varasto, yht. 50 m2, rakennettu 2007. Metsään rajoittuva tontti, 970 m2. Rauhallinen sijainti.
Laatoitetut pihat + hyvin hoidettu puutarha. Lisänä maakellari, kasvihuone, puuvarasto.
Vesikiertoinen lattialämmitys. maalämmöllä. Aurinkosähköjärjestelmä, 5kW. Näiden ansiosta todella matalat käy ...

385 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Loma-asunto Kolilla (Pohjois-Karjala / Lieksa)

60 m2

Myydään loma-asunto Kolilta, kansallispuistomaisemasta!

Hanki hyvä sijoituskohde joko omaan käyttöön tai vuokraustoimintaan. Tämä Loma-Kolilla sijaitseva Honkarakenteen hirsimökki on osa kiinteistö-osakeyhtiötä, ja näin ollen kiinteistön huoltotoimet hoidetaan huoltoliikkeen toimesta. Kiinteistön ylläpitäminen on vaivatonta , vaikka itse asuisit kauempanakin.
Kohteeseen voi saapua helposti kaumepaankin esim. Joensuun lentokentältä tai rautatieasemalta saa helposti edullisen kyydin Kolin kimppataksilla suoraan oven etee ...

100 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo Petsamossa (Pirkanmaa / Tampere)

120 m2

1943 valmistunut puutalo Kaupim metsien lähellä rauhallisessa ympäristössä upea puutarha hedelmäpuita viiniköynnös (rypäleitä) bussipysäkki aidan sivulla
Kaukolämpö

355 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Täyskivitalo Päiväkummussa (Uusimaa / Vantaa)

Myydään vuonna 1968 rakennettu täyskivitalo hyvällä paikalla Vantaan Päiväkummussa. Tontti noin 1350 neliötä ja rakennusoikeutta reilusti jäljellä, mahdollisuus laajentaa tai rakentaa toinen talo.
Ilmalämpöpumppu.
Kuntotarkastettu vuonna 2020!

Vaatii remonttia, mutta remonttitaitoiselle tämä on helmi!

Asunnon pinta-ala n.70 neliötä plus taloustilat noin 40 neliötä.

250 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – 2011 rivitalokolmio Vantaa Varisto (Uusimaa / Vantaa)

2011 rakennettu hyväkuntoinen kaksikerroksinen rivitaloasunto Varistossa. 3 h, k, kph, sauna, wc, vh, varasto. Parveke ja aidattu takapiha. Asunto 76,5 m2.

284 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Vaalan rautatieasema (Pohjois-Pohjanmaa)

300 m2

Valtakunnallisesti arvokas Thure Hellströmin suunnittelema asemarakennus. Päädyssä erillinen asunto, noin 64m^2 (2h+k+ph). Vesikiertolämmitys (sähkö/puu), asema-aulassa toimivat pönttöuunit.
Palvelut lähellä. Reilun tunnin junamatka Ouluun ja Kajaaniin. Oulujärven uimaranta kävelymatkan päässä.

73 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – merenrannan läheisyydestä idyllisestä Ykspihlajasta (Keski-Pohjanmaa / Kokkola)

400 m2

Iso Omakotitalo merenrannalta. Täysin remontoitu! Lisätietoja voi kysellä viestillä.

360 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – OMAKOTITALO (Keski-Suomi / Äänekoski)

Haluaisitko kodin maalta rauhalliselta paikalta mutta kuitenkin läheltä kaupunkia? Kontion hirsitalo..2500 neliön tontilla. Iso metsälampi 150 m jossa laituri. Ota yhteys niin neuvotellaan.

185 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Pähkinärinteentie 35 b 34 (Uusimaa / Vantaa)

1973 rakennettu 2.kerroksen 48m kaksio Pähkinärinteessä. Rauhallinen ja hyvä taloyhtiö. Ostoskeskus ja apteekki tien toisella puolella Keittiö ja kylpyhuone remontoitu . Lattia myös.

140 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Kerrostalokolmio Petreliuksessa (Varsinais-Suomi / Turku)

75 m2

Petreliuksessa putkirempattu hyväkuntoinen 3 huoneen ja keittiön asunto, joka on muunnettu avokeittiö + 2 MH huoneistoksi. Erillinen WC ja kylpyhuone, jotka uusittu linjasaneerauksessa. Vaatehuone.
Kolmas kerros rauhallisessa ympäristössä. Lasitettu parveke etelään. Häkki- ja kylmävarasto.
Yhtiövastike 227,25€ (3,03/M2).
Sähkö- ja vesiennakko. Laskutus kulutuksen mukaan. Autotallipaikka 22€.
Sauna 2€.

155 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Rivitalon päätyasunto (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Rivitalon päätyasunto, jossa katettu terassi takapihalla, vaatehuone ja erillinen WC , takka ja sauna löytyy.

123 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Myydään iso upea omakotitalo (Kymenlaakso / Hamina)

241 m2

Myydään ihastuttava, tilava kaksitasoinen iso omakotitalo lapsiystävällisellä, perheidyllisellä alueella jossa on kaikki lähettyvillä.
Lähialueella sijaitsee kaikki tarpeellinen, uudehkot koulut-ja päiväkodit löytyvät 500 metrin kävelyetäisyyden päässä, kirjasto, jäähalli ja jalkapallokenttä sekä paljon luontopolkuja ja metsää jotka ovat kaikki talon lähettyvillä. 300 metrin päässä sijaitsee suosittu 10km hiihtomaa, jossa on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua ympäri vuoden.
Kaupungin keskustaan matkaa vain noin 5km. S ...

365 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Omakotitalo ja piharakennukset (Satakunta / Pori)

Myydään paikkakunnalta muuton vuoksi pikaisesti okt ja kaksi piharakennusta. Päätalo on 60 luvulta ja se on remontoitu lähes kokonaan. Kaksi vuotta sitten uusittu rossipohja. Sisällä pinnat käyty läpi. Rossipohja ollut hajuongelnainen jonka vuoksi korjattu .
Talon pinta älä noin 80 m2.
Talon historian vuoksi hinta halpa.

65 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Kaunis ja valoisa läpitalon huoneisto (Pohjois-Savo / Kuopio)

50 m2

Myydään Kuopion keskustan läheisyydestä kaunis ja valoisa kaksio. Suuret remontit tehty (LVIS 2017)! Linkissä Kohteesta kuvat ja tiedot. Hinnasta voi neuvotella.

159 000 €
Lue lisää...

Myydään asunto – Upeasti pidetty yksitasoinen omakotitalo Ylöjärven Siivikkalassa (Pirkanmaa / Ylöjärvi)

114 m2

Upeasti pidetty, vuonna 1982 valmistunut, yksitasoinen omakotitalo (105m2 +9m2) muutama vuosi sitten uudelleen rakennetulla omalla 1.050 m²:n tontilla. Rakennusoikeutta runsas 100 m²jäljellä.

Tilat ja pohjaratkaisu todella viihtyisät, sillä olohuoneen vieressä on tilava takkahuone, josta käynti aurinkoterassille. Keittiössä kokkailee vaikka isommallakin porukalla, koska se on tosi tilava ja varustettu ruokailu/ruoanlaittosaarekkeella. Puuhella kulmassa tuo tunnelmaa pakkaspäivinä. Keittiö uudistettu 2018.

Pesutilat ov ...

269 000 €
Lue lisää...

Myydään hiljaisessa myynnissä – Myydään Pirkkalasta siisti, valoisa läpitalon huoneisto 3h+k+p... (Pirkanmaa / Pirkkala)

Hiljaisessa myynnissä Pirkkalasta siisti ja hyväkuntoinen ylimmän kerroksen kolmio lasitetulla parvekkeella. Asunnon pinta-ala 75 m2. Taloyhtiön asunnot remontoitu perusteellisesti, myös putkiremontit tehty. Taloyhtiössä sauna ja kuntosali. Pirkkalan kuntakeskustaan n.1,2 km matka, lähellä bussipysäkit. lähikauppa sekä syksyllä valmistuva uusi päiväkoti/ala-aste.

Kuvia kohteesta pyydettäessä.

129 000 €
Lue lisää...