• 11679
  • 11679

Properties listed in Myydään

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Myydään – okt- tontti (Pirkanmaa / Tampere)

110 m2

Miksi rakentaisit vuokratontille???Multisillassa 500- 600 neliön upea tontti hallinnanjakosopimuksella ,oman pihan lisäksi yhteiskäyttöaluetta noin 320 neliötä, johon tulee siisti jätteiden lajittelupiste Molok, varastointi säiliöihin maan alle. Kulkuväylille ja autokatoksiin hellpohoitoinen asfaltti. Rakennuslupa myönnetty 110 neliön talolle ja autokatokselle. Valoisa etelärinne. Edullista asumista ja omaa rauhaa.
Tämä on nähtävä. Harvoin tarjolla, älä siis aikaile!

65 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo (Uusimaa / Mäntsälä)

Myydään 5h + k (109,5 m2) käsittävä paritalohuoneisto Mäntsälän Kaunismäestä. (As Oy Mäntsälän Anttilanmäki) Rakennusvuosi 2006. Osoite: Kerkkäkuja 9.
Asunto hyvä/ tyydyttäväkuntoinen. Asunnossa asunut pariskunta + 4-5 lasta. Suurempia remontteja asunnossa ei ole tehty lukuunottamatta keittiötä -12 + sisäseinien maalauksia.
Yläkerrassa vessa ja pari makuuhuonetta ja alakerrassa kaksi makuuhuonetta lisää + olohuone, keittiö, toinen wc, kylpyhuone sekä sauna. Huoneissa vesikiertoiset patterit ja vessoissa + kylpyhuoneessa ...

205 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo myynnissä Kaerlan alueella. (Varsinais-Suomi / Turku)

196 m2

Tämä kahdessa tasossa oleva omakotitalo etsii uusia asukkaita. Omakotitalo sijaitsee Turussa Kaerlan asuinalueella. Kaerla on viihtyisä alue, jonka läheisyydestä löytyy niin koulu, päiväkoti, lähikauppa kuin urheilukenttäkin. Alueelta kulkee hyvät joukkoliikenneyhteydet Turun keskustaan.

Asunnosta löytyy kaksi-neljä makuuhuonetta, joten se sopii hyvin suuremmankin perheen tarpeisiin. Makuuhuoneiden lisäksi asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, tekninen tila, olohuone, varastotilaa, autotalli, kotiteatteri- ja kodinhoitohuone. ...

320 000 €
Lue lisää...

Myydään – Iso rivitalon päätyasunto Sipoossa (Uusimaa / Sipoo)

Myynnissä hyväkuntoinen rivitalon päätyasunto Etelä-Sipoossa, lähellä Söderkullaa.. Parkettilattiat, 3 makuuhuonetta, sauna, vaatehuone, 2 vessaa ja parveke.

Meren läheisyydessä, kävelymatkan päässä uimapaikat ja lenkkipolut, hyvät palvelut lähellä, HSL:n aluetta ja moottoritietä kätevästi Helsinkiin puolessa tunnissa. Erinomainen lapsiperheelle, päiväkodit ja koulut ysiluokkaan asti muutaman kilometrin päässä.
Rauhallinen sijainti luonnon keskellä ja silti lähellä Helsinkiä.

308 000 €
Lue lisää...

Myydään – PARITALON PUOLIKAS VANTAAN ILOLA (Uusimaa / Vantaa)

100 m2

Paritalon puolikas Vantaan Ilolasta, 100 neliöinen 1,5 kerroksinen asunto velattomasta kahden asunnon yhtiöstä omalla tontilla.

Korkealla olohuoneella ja ruokatilalla varustettu upea koti rauhallisella tontilla ja viihtyisällä naapurustolla.
yläkerrassa 2mh joista toinen on aikanaan tehty kattoikkunallisesta parvesta. alakerrassa 1 mh khh, kh(wc istuimella) s wc oh k ruokatila eteinen.

edulliset asuin kustannukset vastike 100e vesi kulutuksen mukaan.
ilmälämpöpumppu , ja suora sähkö varaavalla lattialämmit ...

310 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo lukupurossa (Uusimaa / Espoo)

78 m2

Kaksikerroksinen rivitalokolmio upealla paikalla päättyvän tien päässä. Parkkipaikalta alkaa metsäpolut, lähellä useita päiväkoteja, Mankkaan kaupoille n. 1km. Taloyhtiössä iso yhteinen alue, jossa keinut, hiekkalaatikko trampoliini ja pari vuotta sitten rakennettu huvimaja/grillikota asukkaiden käyttöön.

Rinnetontti eli yläkerrasta sisään, jossa wc, avokeittiö, olohuone ja parveke. Alakerrassa 2mh, vaatehuone, kylpyhuone + sauna ja samassa tilassa wc. Toisesta makuuhuoneesta käynti pienelle pihalle, jossa iso terassi.

< ...

325 000 €
Lue lisää...

Myydään – 4h rivitalo, Vuores (päätyhuoneisto) (Pirkanmaa / Tampere)

91 m2

Yksitasoinen neliö (päätyasunto) isolla pihalla, todella rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä alueelta Vuoreksesta.

340 000 €
Lue lisää...

Myydään – 134m2 OKT Nikinmäki, Vantaa, 3+1 MH (Uusimaa / Vantaa)

134 m2

Harkitsen talon myyntiä, varsinaista päätöstä en ole vielä tehnyt.

330 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo Itä-Tampereelta, 83/107m² (Pirkanmaa / Tampere)

Syksyllä 2021 vapautumassa v.1993 rakennettu, 2016 laajennettu paritalo rauhalliselta ja viihtyisältä asuinalueelta. Mm. bussipysäkki ja leikkipuisto aivan vieressä. Oma piha ja pihatie takaavat omakotimaisen asumisen. Hyvin hoidettu pieni taloyhtiö, jossa edulliset asuinkustannukset (oma tontti). Viistokatto yläkerrassa, joten lattiapinta-alaa enemmän kuin ilmoitetut asuinneliöt antaisivat ymmärtää.

255 000 €
Lue lisää...

Myydään – Tunnelmallinen puutalo päätyhuoneisto 3-tasossa, keskustan läheisyydessä (Varsinais-Suomi / Turku)

140 m2

Tunnelmallinen päätyhuoneisto 3-tasossa, keskustan läheisyydessä. Erityisen siistikuntoinen läpitalonhuoneisto. Keskikerros 55m2 ja laajennus vintille n.45m2 ja kellariin n.45m2,. Olohuoneessa kaunis kakluuni. Kph ja erillinen wc. yläkerrassa sauna ja kylpyhuone/wc. Alakerrassa iso huone sekä kylpyhuone/wc. remontoitu kauttaaltaan 2018-2021. Taloyhtiöllä iso, oma tontti, suojaisalla pihapiirillä. Autopaikka kuuluu osakkeeseen. Keskustan palvelut kävelymatkan päässä.

295 000 €
Lue lisää...

Myydään – Hevostila 4.7 ha (Etelä-Savo / Pieksämäki)

190 m2

Erittäin rauhallisella ja kauniilla luonnonläheisellä paikalla sijaitseva hevostila 4.7 ha, josta peltoa 3 ha ja metsää 0,2 ha.
Hevosaitaukset, vanhempi talli, pihatto, ulkona uudempi isohko varastorakennus. Kanoillekin valmis paikka.
Tässä on upea mahdollisuus hevosharrastajalle, josta lyhyt matka Jyväskylän, Hankasalmen sekä Mikkelin raviradoille tai vaikka muuhunkin maalaistoimintaan, eläintenpitoon, ekologiseen elämäntapaan ja omavaraiseen toimintaan ja elämiseen.

Jyväskylään vajaan tunnin matka, pieksämäelle ...

135 000 €
Lue lisää...

Myydään – toimitila tai ultimaattinen poikamiesboksi. (Varsinais-Suomi / Oripää)

135 m2

Tarjolla jokaisen vannoutuneen poikamiehen “unelmakämppä”. Kokonaisuudessaan 411m2 kokonaisuus, jossa 209m2 hallitila ja 135m2 asuintilat 2-kerroksessa. Lisäksi asunnon yhteydessä oma autotalli ja kiinteistön tekninen tila. Hallirakennus rakennettu 2009 ja asuntoa rakennettu 2016 lähtien. Asunto on asumiskelpoinen, mutta osittain viimeistelemätön, eli loppukatselmusta ei ole tehty. Kiinteistö myydään velattomana ja valmiina sopimuksen mukaisesti. Kunnallinen vesi ja jätevesijärjestelmä umpikaivolla.

Kiinteistön k ...

220 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kesämökki rantatontilla (Pohjois-Pohjanmaa / Pudasjärvi)

Iso tontti Syötteellä Kovalammella, oma ranta.
Kesäasuttava mökki ja rantasauna.

70 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kesämökki upealla saunarakennuksella (Uusimaa / Kirkkonummi)

Vain +15min Bembölestä hyväkuntoinen kokonaisuus: 45m2 päärakennus (rak vuosi 1974), 2 mh, tupa ja keittiö ja 2010-luvulla valmistunut Kontion talousrakennus, jossa huone, pesutila ja sauna yht 30m2 sekä parvi.
Paljon terassia molempien rakennusten yhteydessä josta yksi on valokatteella,, palju, liiteri, puucee varastohuoneella ja iso nurmipiha. Rakennusoikeutta on jäljellä 15 m2 päärakennukselle.
Hyvä kohde lähellä Pääkaupunkiseutua, jonne piipahtaa vaikka arki-iltana! Kirkkonummea jonne ajo Espoon Siikajärven kautta.< ...

245 000 €
Lue lisää...

Myydään – Hyväkuntoinen kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Nätti läpitalon kaksio 51.5m2 tehokkailla neliöillä ja isolla kylpyhuoneella. 4/6 kerros. Parveke Linnanmäelle päin. Iso sisäpiha. Taloyhtiössä on tehty putket (2005), julkisivut ja hissi uusittu. Taloyhtiö on juuri saanut yhtiön 10v korjaussuunnitelman.
Myydään vuokrattuna. Hintapyyntö on velallinen. Tarjoa!

340 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Uusimaa / Espoo)

Myyntiin tulossa valoisa, isolla tontilla sijaitseva omakotitalo Espoon Vanhakartanossa.

Hyvät liikenneyhteydet julkisilla Leppävaaraan ja Espoon keskustaan sekä suora bussiyhteys Helsingin keskustaan. Lähellä yhteys myös Kehä III:lle.

Valoisan talon asuinpinta-ala on noin 100m2 sisältäen 3 makuuhuonetta, keittiön, olohuoneen, jossa takka ja tilavan eteisen. Samankokoinen kellarikerros, jossa on autotalli, sauna (sähkökiuas) ja varastotiloja. Öljylämmitys. Talossa yksi WC asuinkerroksessa, jossa on varaus suihkukaapil ...

395 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kolmio 3h+k Porvoo Tarmolankatu (Uusimaa / Porvoo)

Myydään laadukkaasti täysin remontoitu kerrostalo kolmio Porvoon keskustan välittömässä läheisyydessä. Myös keittiö ja kylpyhuone täysin remontoitu. Lasitettu parveke jossa uusittu Lumonin lasitus. Hieno näköala kolmeen suuntaan neljännestä kerroksesta. Ei hissiä. Kaikki taloyhtiön isot remontit tehty, myös viemäreiden sukitus. Kerrostalossa maalämpö. Hoitovastike on 280 euroa, vesimaksu on kuukausittainen 20 euroa per hlö. Uusittu saunaosasto taloyhtiössä, myös pesutupa ja kuivaushuone löytyy. Huoneisto vapautuu viikon sisällä kau ...

209 000 €
Lue lisää...

Myydään – Aivan upea vanha mansardikattoinen, hirsirunkoinen talo (Etelä-Savo / Pieksämäki)

90 m2

HIntaa tiputettu. Nyt Hp. 24 000€ tule katsastamaan ja tee tarjous.
Remontoimalla saat tästä aivan ihanan luonnonläheisen kodin tai kakkosasunnon, kun kaipaat rauhallista hetkeä tai vaikka etätyöskentelyä hiljaisuudessa.
Pohjaratkaisussa kaikki neliöt on otettu huomioon ja makuuhuoneita koristaa upeat valkoiset pystyuunit.
Keittiössä puuhella tuo tunnelmaa ja ikkunasta voit aamukahvilla katsella upeita pelto- ja metsämaisemia.
Tuvassa lämmittää iso leivinuuni ja on varmasti tilaa isommallekin porukalle.

24 000 €
Lue lisää...

Myydään – Siisti rivitalokaksio Laukaan Jokinimessä (Keski-Suomi / Laukaa)

62 m2

Kaipaatko rauhaa ja omaa pihaa, mutta kuitenkin palveluja läheisyyteen?
Rauhallisella ja viihtyisällä paikalla Laukaan Jokiniemessä, avaralla pohjaratkaisulla oleva siisti ja hyväkuntoinen kaksio,
jossa voit nauttia molemmista.

Suojaisalla etupihalla on kaunis katettu terassi, jossa omalla pihalla on halutessaan tilaa viherpeukalolla istutuksiin ja pieniin kasviviljelmiin tai sitten voit vain nauttia sen helppohoitosuudesta tuollaisenaan.
Omasta omenapuusta ja karviaispensaasta saat satoa talven varalle.

102 000 €
Lue lisää...

Myydään – MYYDÄÄN 3H+K+lasit.parveke, PUTKIREMONTOITU (Uusimaa / Helsinki)

Helsinki, Myllypurossa myynnissä tilava kolmio 70m2 (6 krs) putkiremontoidusta taloyhtiöstä. Huoneistossa tilava olohuone, todella iso makuuhuone ja toinen makuuhuone, keittiö sekä putkiremontin yhteydessä uusittu WC/pesuhuone. Lasitettu parveke länteen, ilta-aurinkoon. Tämä läpitalon oleva huoneisto on päätyhuoneisto talossa, jossa on pyykkitupa ja samassa rapussa sauna.

Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä on kaikki isot remontit (julkisivu- ja putkiremontti sekä ikkunoiden uusiminen) hoidettu jo ajallaan. Viimeksi 2020 han ...

223 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Salon keskustassa (Varsinais-Suomi / Salo)

200 m2

Uniikki omakotitalo aivan Salon sydämmessä vanhalla omakotitaloalueella joen “varrella”, torille matkaa n.600m, kaikki palvelut lähellä, vieressä mm. ylä-aste eikä ala-asteellekaan matkaa kuin reilu kilometri. Alunperin kiinteistö rakennettu navetaksi, eläimiä ei kuitenkaan ole koskaan ollut muita kuin kissoja ja koiria. Täystiilitalo mukaanlukien väliseinät, seinät yli puolimetriä paksut. Kiinteistössä tilaa runsaasti mm. kaksi asuntoa joista pienempi on vuokrattuna (n.85m2,3h+s+k) ja isompi asunto on omassa käytössä ( ...

350 000 €
Lue lisää...

Myydään – Alppiharju 114m2 (Uusimaa / Helsinki)

Tämä ei ole myynnissä mutta tämän voi ostaa.
Remontoitu 3-4h , 2 kylpyhuonetta+ sauna .
Vapautuu heti. Tulee myyntiin Heinäkuussa.

690 000 €
Lue lisää...

Myydään – Valoisa ja laadukkaasti remontoitu okt omalla isolla tontilla Porvoon vanhan kaupun... (Uusimaa / Porvoo)

128 m2

Myynnissä perusteellisesti ja laadukkaasti remontoitu ja päivitetty okt vain 15min kävelymatkan tai parin minuutin automatkan päässä Porvoon idyllisestä vanhasta kaupungista. Jos haaveenasi on erinomaisella sijainnilla oleva lähes uudenveroinen avara ja valoisa omakotitalo, jossa on laadukas maalaisromanttinen avokeittiö, takka, vaaleat kosteutta sietävät laminaattilattiat, sauna, lasitettu ns. kesähuone puutarhan puolella ja iso aurinkoinen aidattu oma tontti, ja jossa kaikki isot remontit on tehty, ml. salaojat, niin se on tässä! ...

338 000 €
Lue lisää...

Myydään – Upea matalakallioinen luonnonkaunis tontti etelä Kirkkonummella 6 ha (Uusimaa / Kirkkonummi)

Myydään 6ha upea matalakallioinen monien mahdollisuuksien tontti luonnonkauniilla paikalla etelä Kirkkonummella.
Upea sijainti,suosittu ja kauan kysytty kohde nyt myynnissä.
Rakennusoikeutta löytyy.
Tee tästä unelmiesi kaupat tai vaikkapa sijoitusmielessä tulevaisuuden kaupat tai perheellesi unelmien koti.
Ota rohkeasti yhteyttä
hp 395000

395 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo 77 m2 (3h+k+s+ak+ter) (Uusimaa / Tuusula)

Tuusulan Riihikalliossa mukava paritaloasunto pienestä yhtiöstä (rv 1986-1987). Päiväkotiin ja kouluun alle kilometrin matka. Metsä lähellä. Yhtiöllä pihakaivo, josta esim. kasteluvesi kesäisin. Takaterassi katettu, etupihalla erillinen terassi, jossa pieni hiekkalaatikko luukun alla.

229 000 €
Lue lisää...

Myydään – Toimiva liikkettila (Keski-Suomi / Jyväskylä)

32 m2

Myydään tai vuokrataan toimiva liikkettila Jyväskylän keskustasta Hotelli Milttonin talosta. Liikettila sopii mainiosti kampaamo, kauneushoitola, hieroja, ripsi/ kynsitekijälle, tatuoijalle jne. Liikettilassa erillinen hoito huone, rakennettu jälkeen päin helppo purkaa jos haluaa yhtenäisen tilan. Siisti ja kaupallinen arvo kasvaa kun tori siirtyy liikettilan läheisyyteen. Yhteyden otot viestillä.

70 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myydään iso hirsitalo : hevosten ja muiden eläinten pito / perhekoti/majoituspalvelu... (Keski-Suomi / Hankasalmi)

270 m2

Myydään iso omakotitalo 274 m2 , omalla tontilla, joka on vajaan hehtaarin. Talo sijaitsee lähellä häkä rinteitä, sekä Revontuli golf aluetta. 9 tielle n.5 km. Jyväskylään n. 50 km, Pieksämäelle n. 30 km. Kuopio 100 km. Koulukyydit lähtevät tontin rajalta. Vuoro päiväkoti n. 17 km. Ala- aste, sekä yläkoulu juuri remontoitu sekä rakennettu kokonaan uusi. Terveyskeskus kirkonkylällä uudistettu.
Iso talo mahdollistaa, myös yritystoimintaa mm. majoitus,- perhekoti,-maatilamatkailua, sekä kokonaisuutena kaikkea eläinten pitoon lii ...

175 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Kaarinassa (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Myydään arkkitehdin suunnittelema yksikerroksinen omakotitalo Kesämäki/Ladjakoski alueelta. Kodisssamme on 220 m2, se on valmistunut 1983, remontoitu 2006-2017. Talossa 5 mh, avara olohuone, jossa varaava takka, korotettu katto ja isot ikkunat, laadukas keittiö ja kylpyhuoneessa poreamme. Suorasähkölämmitys; vuosittainen kulutus 16-18000 Kwh.
Oma metsäpuistoon rajoittuva tontti 1292 m2, piha ja puutarha uudistettu 2010 pihasuunnittelijan mukaan. Erillinen kahden auton autotalli ja varasto.

388 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo kaksio Seinäjoki – Kärki (Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki)

48n2 2008 – 2009 rakennettu saunalline rivitalo kaksio.
lattialämitys kaukolämpö yv. 132€ kk. Siisti ja hyväkuntoinen toimiva asunto. 5km keskustasta 500m kauppa hyvät kulkuyhteydet. Ei remontin tarvetta. Kivasti omaa ulkotilaa. Valoisa asunto ei ollut koskaan eläimiä. Mutta saa pitää. Helppoa ja turvallista asumista iäkkäämmällekkin ihmiselle. Bussi pysäkkk 60m.
Hinta neuvoteltavissa. Kauppaan
Kuuluu autokatos ja oma varasto

119 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo, halli ja autotalli (Pohjois-Pohjanmaa / Tyrnävä)

177 m2

Omakotitalo | Halli + Autotalli + 6h + k + 2vh + kph + s + 3wc + khh + p + at + var.
Viihtyisä ja rauhallinen metsään rajoittuva tontti, riittävästi tilaa isommallekkin perheelle, halli ja varastotilaa yritystoiminnalle tai harrastuksiin. Hirsitalo 177m2 (2002), lämmin autotalli 80m2(2017), lämmin halli jonka sisäkorkeus 4,8m 112m2(2019) tämän rakennuksen voi pitää halutessaan myös kylmänä varastona, pihassa myös puuliiteri, Iso varaava takka ja leivinuuni, ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys ilmavesilämpöpumppu ta ...

288 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Varsinais-Suomi / Loimaa)

180 m2

Myynnissä Rosala niminen talouskeskus. Muutimme taloon 23 vuotta sitten peruskorjaten talon. Nyt on lapset muuttaneet kotoa ja talo on kahdelle liian iso. Nyt olisi hieno tilaisuus muuttaa maaseudun rauhaan.
Talo on rakennettu vuonna 1949
Talon asuinpinta-ala on noin 180 neliötä
Alakerrassa keittiö, tupa, kaksi huonetta, wc/suihku, aula sekä kesäkuisti. Maalattu lautalattia.
Yläkerrassa neljä huonetta, aula, vaatehuone sekä wc varaus + parveke. Kaikissa huoneissa laminaattilattiat.
Iso ulkoterassi 27 n ...

195 000 €
Lue lisää...

Myydään – FOR INVESTMENTOR- FarmCenter ( SIJOITTAJALLE) with own forest pond on the yard wit... (Pirkanmaa / Sastamala)

650 m2

FOR INVESTMENTOR / SIJOITTAJALLE- FarmCenter with own forest pond on the yard with 3 winter residences houses (325m2+200m2+100m2) also warm work-/storehall ( 300m2 , 4 m high) also summersauna and other buildings. Area Site 15000m2

At this moment houses have long term tenants, but here is also empty rooms for the investmentors themself. This area is very nice, clean, silent, safe countryside.If You like have traditional farm-center as a investment, so this is just for you. If You are potential investmentor, so I can send som ...

550 000 €
Lue lisää...

Myydään – kolmio (Varsinais-Suomi / Turku)

Kolmio, 74 m2. Erillinen suihkuhuone.

68 888 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Järvenpään keskustassa (Uusimaa / Järvenpää)

Lapsiperheen unelmakoti! Hyväkuntoinen iso omakotitalo lähellä keskustan palveluita. Ala-koulu ja eskari vieressä sekä päiväkodit lähellä. Neljä isoa makuuhuonetta ja valoisat ja avarat yhteiset tilat. Siisti ja muuttovalmis, Suojaisalla takapihalla iso uima-allas, siellä tilaa myös isolle tramboliinille. Allas-alueella ulkotakka, kuten terassilla lasitetussa osassa myös. Sisällä myös kaksi takkaa. Kirsikkana kakun päällä täysikokoinen biljardipöytä baari/harrastetilassa! Kaunis sauna ja iso poreamme. Myös uima-altaalle helposti kä ...

635 000 €
Lue lisää...

Myydään – Vapaa-ajan asunto / Mummonmökki (Satakunta / Harjavalta)

40 m2

Omalla 2350 neliön tontilla sijaitseva hirsirunkoinen lautavuorattu mummonmökki vapaa-ajan asumiseen. Suojainen pihapiiri jota ympäröi kuusiaita, päättyvän tien varressa ja asfaltoitu tie lähes perille saakka. Haja-asutusalue, Vareksela, Harjavallan kaupungin palvelut kuitenkin lähellä.
Sauna erillisessä talousrakennuksessa, jossa varastotilaa, autotalli sekä kesähuone.
Oma kaivo, jonka vesi olisi hyvä tutkituttaa mikäli käyttää juomiseen. Käy hyvin peseytymiseen, juomavesi tuotu mukana.
Kunnallistekniikka vedetty ...

36 000 €
Lue lisää...

Myydään – 2019 rakennettu paritalo kolmio (Uusimaa / Porvoo)

69 m2

Myydään v2019 rakennettu paritalo hallinnonjakosopimuksella.
Tontilla kaksi paritaloa ja yksi okt. Parkkipaikka kahdella paikalla pistokkeella. Terassi etuovelta takaovelle kiertävä, aurinkoinen mukavan kokoinen piha.
Lämmitysjärjestelmänä huonekohtainen vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki LVI kytketty poistoilmalämpöpumppuun. Lisätietoja ottamalla yhteyttä.
20minuuttia kehälle ja alle 5km Porvoon keskustaan. Asuinalue rauhallinen ja viihtyisä.

249 000 €
Lue lisää...

Myydään – Kompakti yksiö omaksi tai sijoitusasunnoksi Vantaan Kivistöstä! (Uusimaa / Vantaa)

24 m2

Myynnissä parvekkeellinen 24.5 neliöinen yksiö Vantaan Kivistöstä. Rakennettu 2017, joten isoja remontteja ei ole tiedossa moneen vuoteen. Asunto sijaitsee 5. kerroksessa (ylin asuinkerros) omalla tontilla. Hoitovastike on 102.90 e.

Kivistöön rakennetaan parhaillaan omaa kauppakeskusta, joka valmistuu ensi vuonna. Alueena Kivistö on mukavan rauhallinen ja mielettömät ulkoilumahdollisuudet. Helsinkiin pääsee junalla 30minuutissa.

159 000 €
Lue lisää...

Myydään – Pientila (Varsinais-Suomi)

100 m2

Pientila Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajalla.

Talo n. 100m2(rv. 1961)
Pihasauna ja liiteri, leikkimökki, pitkäulkorakennus, kellari ja kaivo. Puutarha, kasvimaa, puustoa sekä 0,75ha peltoa.
Aurinkoinen tasamaan tontti. Kaupungin vesi ja viemäri sekä kuitu yhteys.
Lähipalvelut 5km, hyvät kulkuyhteydet mm. Espoosta 1h10min.

138 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo maalämmölllä Espoon Laajalahdessa (Uusimaa / Espoo)

115 m2

PT 115 m2 + kellari 60 m2. Tulossa aktiivisesti myyntiin remontin valmistuttua. Potentiaaliset ostajat tervetulleita käynnille. Talo on Veikko Nortomaan suunnittelema nyt paritaloksi muuntautuva vaiheittain ammattitaidolla ekologiseksi peruskorjattu Villa Linden. Hyvä sijainti Pohjois-Laajalahdessa. Tulevan raidejokerin pysäkille 250 m. Leppävaaraan n. 2 km, Tapiolaan n. 4 km.

As Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen uudistaa kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut juristi, joka myös konsultoi kauppakirjan ja kuntoarvion oi ...

465 000 €
Lue lisää...

Myydään – Haukilahti, 5-6h putkiremontoidusta yhtiöstä (Uusimaa / Espoo)

Kerrostalokoti (5-6 h + k + 2kph + wc + 2 parveketta) tulossa myyntiin Haukilahdessa seuraavan asunnon löydyttyä, tämä sopii isommallekin perheelle, makuuhuoneita on neljä kappaletta. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa 400 m päässä merenrannasta, osittainen merinäköala kaikista huoneista ja toiselta parvekkeelta. Asunto on valoisa, parvekkeet itään sekä etelään ja muu asunto etelään. Remontoitu täysin v. 2018. Lattiat kalanruotoparkettia, keittiössä marmoria, maalatut seinät. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhtenäistätilaa, k ...

650 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Vesilahdessa (Pirkanmaa / Vesilahti)

Hyvin pidetty omakotitalo isolla puutarhatontilla, jossa mm. hedelmäpuita ja marjapensaita. 4 huonetta, keittiö, parvi, sauna ja saunaterassi. Tontti rajoittuu metsään. Hyvät liikenneyhteydet, kouluille ja kaupoille reilu 5 km.
Remontoitu, mm. Ilmavesilämpöpumppu öljylämmityksen tilalle, kunnan vesi ja oma kaivo.

295 000 €
Lue lisää...

Myydään – Yksiö Tre Keskusta 47m2 (Pirkanmaa / Tampere)

47 m2

Tilava 47m2 saunallinen yksiö, jossa korotettu alkovi ja ikkunat Sorin aukion suuntaan. 3.krs. Taloyhtiössä isot remontit takana ja hissi. Vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Mh. 195 398€, vh. 208 000€.

208 000 €
Lue lisää...

Myydään – Myytävänä harvinainen tilakeskus , jossa todella erikoiset PÖLKKY-/ PYSTYHIRSI as... (Pirkanmaa / Sastamala)

650 m2

Myytäväksi tarjoan harvinaista tilakeskuskokonaisuutta, jossa mm. 3 talviasuttavaa asuintaloa . Yksi talo PÖLKKYHIRRESTÄ 1700-luvulla rakennettu ja entisöity. Nykyään pitkäaikainen vuokralainen. Yksi talo PYSTYHIRRESTÄ 1800-luvun lopulla rakennettu päärakennus ja entisöity. Omistajan omassa käytössä.. Yksi talo 2000-luvulla rakennettu perinteisellä nykyaikaisella rakennustyylillä. Tässä talossa pitkäaikainen vuokralainen. Asuinrakennuksissa noin 650 m2 lämmintä asumistilaa. Lisäksi lämmin varastorakennus/työtilarakennus noin 300 m2 ...

550 000 €
Lue lisää...

Myydään – 1,5 krs omakotitalo rauhallisella alueella Metsolassa (Uusimaa / Vantaa)

1,5 krs puurakenteinen valmistalo (lamellihirsi) kaipaa rakastavaa perhettä päivittämään pinnat. Asunnossa ei ole tehty remontteja asuinaikana. Rauhallinen alue, kauppa, bussipysäkit, päiväkoti ja lenkkipolut kaikki muutaman sadan metrin säteellä. Junalle n 2 km.

390 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo (Uusimaa / Porvoo)

167 m2

5h + k + s + autokatos, hieno puutarha, katettu/lasiterassi, palju. maalämpö/ilmalämpöpumput.
Tarjouksia kuunnellaan. Kuvia lähetän pyynnöstä.

270 000 €
Lue lisää...

Myydään – Paritalo idyllisessä Tolkkisten taajamassa (Uusimaa / Porvoo)

Keittiö uusittu 2020. Korjaussuunnitelmassa kylpyhuoneen uusiminen 2023 mennessä.
Tällä hetkellä vuokralla, 1500€/kk. Vapautuu tarvittaessa 1-2 kuukaudessa.
3H+k+kph+2x wc+sauna

220 000 €
Lue lisää...

Myydään – Omakotitalo Saimaan rannalla. (Etelä-Savo / Mikkeli)

124 m2

Hieno hiekkainen niemi Saimaan rannalla, jossa omakotitalo 245mm hirrestä ja 124m2. Tontin koko 8009m2. Rantaviivaa 800m, osa lammen ja osa Saimaan. Tontilla myös halli jonka
koko 100m2. Saunarakennus veden rajassa 15m2. 2 aittaa grillikatos, rakoliiteri ja puuliiteri. Lähellä yleistä tietä, joten ei tiemaksua. Rakennuksessa maalämpö ja rakennettu 2014.
Halli 2016 sauna remontoitu 2002.

450 000 €
Lue lisää...

Myydään – Rivitalo, 3h, k, kph, wc, parveke, terassi. 81,5 m2 Puistola (Uusimaa / Helsinki)

81 m2

Viehättävä rivitalohuoneisto Puistolassa viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella.

Toimiva pohja. Ensimmäisessä kerroksessa on tilava olohuone, keittiö ja wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, pieni etätyöpisteeksikin soveltuva aula, parveke sekä kylpyhuone ja sauna. Asunnossa on vehreä piha/terassi ja taloyhtiöllä iso yhteinen piha.
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja kylmä ulkovarasto. Yhtiövastikkeeseen sisältyy autokatospaikka tolpalla. Tolppa on mahdollista vaihtaa 16A sähköauton latauspisteeksi (rajat ...

265 000 €
Lue lisää...

Myydään – 3 Kerroksinen rivitalo loistopaikalta (Uusimaa / Vantaa)

120 m2

Risto Räppääjän värikkäistä maisemista Kartanonkoskelta tuttu upea 3 kerroksinen rivitaloasunto tulossa myyntiin. Vapautuu Kesäkuussa. Todella haluttu taloyhtiö, josta hyvin harvoin on asuntoa tarjolla.

495 000 €
Lue lisää...

Myydään – Munkkiniemessä kulmahuoneisto parvekkeella (Uusimaa / Helsinki)

79 m2

Tulossa kesän lopulla 2021 julkiseen myyntiin Munkkiniemen puistotiellä 3h + k. Parvekkeellinen kulmahuoneisto josta näkymä puistotielle. 3. kerros.

545 000 €
Lue lisää...
VismaPay-maksutavat
Lue tästä tilausehdot