• 36
  • 36
  • 36
  • 36
click to enable zoom
Ladataan karttaa...
Hakutuloksia ei löytynyt.
open map
Näkymä Tavallinen Satelliitti Hybridi Maasto Oma sijainti Koko näytön tila Edellinen Seuraava
Näet numeroina montako kohdetta kultakin alueelta löytyy. Jos haluat tutkia ilmoituksia tarkemmin, klikkaa kartasta haluamaasi kohtaa.

Sulje tämä neuvo klikkaamalla tätä ilmoitusta.
Edistyneempi haku
Tuloksia löytyi 0 kpl. Haluatko ladata tulokset nyt? Paina tästä.
Edistyneempi haku
löytyi 0 results

Ostetaan asuntoja

Valitse maakunta ja/tai kaupunki:
Haku tapahtuu automaattisesti

Compare properties

Ostetaan asunto – Ostetaan 2-3h Helsingistä (Haaga, Pitäjänmäki, Ruskeasuo) (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kaksio-kolmio omalla tontilla. Saa olla isostikin remonttia vaativa. Putkiremontti joko tehty juuri/tulossa tänä vuonna.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo helsinki espoo vantaa (Uusimaa / Helsinki)

Hei Ostetaan omakotitalo helsinki vantaa espoo Neliöt yli 65 Rakennus vuosi mieluiten 1998 ylöspäin Tarjoa rohkeasti asuntoa Paritalo voi myös käydä tapaus kohtaista

385 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 2000-luvulla rakennettu hyväkuntoinen okt-talo (Pirkanmaa / Lempäälä)

Etsimme Lempäälästä 120-180m2 omakotitaloa. Jos talosi täyttää alla olevat ominaisuudet niin tarjoa rohkeasti: – 2000-luvulla rakennettu – hyväkuntoinen, huollot/remontit tehty ajallaan – 4mh ja khh – hyvät, nopeat kulkuyhteydet Treelle ja päiväkodit sekä koulut lähellä (esim. Kulju, keskusta, Sääksjärvi, Hakkari) – rauhallinen piha mielellään metsän/puiston/pellon laidalla – maalämpö, ilmalämpöpumppu plussaa

370 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan asunto Helsingin keskustasta omaksi kodiksi (Uusimaa / Helsinki)

Olemme 30+ työssäkäyvä aviopari, etsimme omaa kotia Helsingin keskustan alueelta. Erityisesti Hesperian puiston, Katajanokan, Punavuoren, Meilahden sekä Kallion alueet kiinnostavat meitä. Asunto saisi olla mielellään remontoitava, muttei kuitenkaan suurempia taloyhtiöremontteja tuloillaan. Huoneluku mielellään 2-4, neliöitä min 45 m2. Hinta max 300 000 euroa.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo (Uusimaa / Lohja)

Halutaan ostaa omakotitalo Lohjan alueelta. Rauhallinen sijainti. Entinen Nummi-pusulan alue kiinnostaa, toki muutkin alueet huomioidaan. 3 makuuhuonetta. Tarjoa rohkeasti omaasi

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 40-60m2 kaksio Turun keskustasta (Varsinais-Suomi / Turku)

Olemme ostamassa tyttöystäväni kanssa ensiasuntoa Turun keskustasta. Olemme kumpikin 26-vuotiaita, juuri ammattikorkeakoulusta valmistuneita ja nyt vakituiseen työhön asettuvia. Ihanneasunto meille olisi 40-50m2 kokoinen kaksio, mutta mikäli taloyhtiö on kunnossa ja suuret remontit takana niin isommatkin kaksiot käyvät. Kauppoihin olisimme valmiita nopealla aikataululla, sillä asumme vielä toistaiseksi vuokralla ja rahaa menee ns. hukkaan tällä tavoin.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio/kolmio Munkkivuoresta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan omalla tontilla oleva kaksio tai kolmio Munkkivuoresta. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Haagan alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Ostetaan kaksio tai kolmio Haagan alueelta, ensisijaisesti Etelä-Haagasta. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio Tikkurilasta (Uusimaa / Vantaa)

Hakusessa kerrostalo/luhtitalo/rivitaloasunto Tikkurilasta, noin 65-80 neliötä. Uudehko tai suuret remontit ja pintaremontit jo tehty. Parveke tai piha. Kerrostalosta ei mielellään pohjakerrosta, ellei ole hyvin rauhallinen sijainti. Ikkunasta toivotaan avarampaa näkymää kuin seuraavan talon seinä. Plussaa riittävästä kaappitilasta ja siitä jos vessassa on tilaa pesutornille. Ei tarvetta autopaikalle.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo/erillistalo Kivistössä, (Uusimaa / Vantaa)

Hakusessa olisi mielellään Kivistön “vanhalta” puolelta kolmilapsiselle perheelle okt/erillistalo, myös paritalo mahdollisuuksien rajoissa. Tilaa pitää olla siis 100+ neliötä, ja vähintään kolme makuuhuonetta. Autotalli/harrastetila iso plussa.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Yksiö Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Ostan itselleni pienen kodin kantakaupungista tai raitiolinja-alueelta. Alppila-Kallio alue olisi mieluisin. Voi olla myös remonttia vaativa.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Omakotitalo Tampereen lähettyviltä (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin puuverhoiltua omakotitaloa max n.25 km säteellä Tampereesta. koirille soveltuvalla pihalla..talon koko n.80-100m2 ja hyvänkuntoinen.

160 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 35-55 m2 Helsingin kantakaupungista (Uusimaa / Helsinki)

Olemme nuori pariskunta etsimässä ensimmäistä omistusasuntoamme Helsingistä. Asunto saisi olla mielellään 45-55 m2, mutta jos huonekorkeutta riittää tai pohja on hyvä, saa asunto olla pienempikin. Olemme valmiit remontoimaan asunnon vaikka kokonaan, mutta putkiremontti tulisi olla tehty 25 vuoden sisään. Kaupat voimme tehdä heti, sillä meillä on pankin lainalupaus valmiina. Kiinnostavat alueet: Punavuori, Töölö, Ullanlinna, Kamppi, Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi. Mahdollisesti myös Meilahti, Munkkiniemi ja Käpylä.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään kotia Länsi-Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme uutta kotia Tampereelta Pyynikin, Pispalan, Tahmelan tai Hyhkyn alueelta. Asunnossa/kiinteistössä saisi olla noin 90-150 neliötä. Toivoisimme myös että asunnossa olisi kolme makuuhuonetta, oma piha/iso parveke, sauna sekä autopaikka/-talli. Myös remonttikohteet kiinnostavat!

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Itä-tampere 3-5h (Pirkanmaa / Tampere)

Etsitään rivi-tai paritaloa 3-5h Itä-tampereelta. Remontoitava/remontoitu kohde autotallilla tai katospaikalla.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Martinlaakso/Myyrmäki 4 huonetta+keittiö (Uusimaa / Vantaa)

Perheemme etsii 4 h+keittiö asuntoa Martinlaaksosta, mutta Myyrmäessä juna-asemien (Myyrmäki, Louhela) välittömässä läheisyydessä olevat huomioidaan myös. Martinlaaksosta etsimme asuntoa myös läheltä juna-asemaa. Erityisesti Martinlaaksossa kiinnostaa asunnot Kivivuorenkujalla, Kukinkujalla (Talot 3 ja 5), Raiviosuonmäellä, Raiviosuonrinteellä ja Laajaniitynkujalla. Mikäli talossa ei ole hissiä, niin asunnon on oltava 1.kerroksessa. Asunto voi olla missä kunnossa pinnoiltaan tahansa, olemme remonttitaitoisia. Uudiskohteet menee budjet ...

190 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivitalo/ paritalo/ omakotitalo (Keski-Suomi / Jyvaskylä)

Etsimme 3-4h asuntoa jyväksylästä mieluiten palokan puoleists kaupunkia myös leppävesi laukaa alueet kiinnostavat. Asunto tulisi olla siistikuntoinen. Ei isoja remontteja tulossa. Lämmitysmuoto mielellään kauko- tai maalämpö. Oma suojaisa piha myös plussaa.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan heti yksiö Helsingistä, kantakaupungista tai läheisyydestä (Keskust... (Uusimaa / Helsinki)

Terve. Olen valmis ostamaan nopealla aikataululla yksiösi Helsingistä, kantakaupungista tai sen läheisyydestä. Pienet, alle 20 neliön kokoiset asunnot huomioidaan myös. Saat asunnosta markkinahintaisen käteistarjouksen. Yhteydenotossasi ilmoita seuraavat tiedot: – Postiosoite – Asunnon neliöt – Asuinkerros – Hoitovastikkeen ja mahdollisen rahoitusvastikkeen suuruus – Taloyhtiöön tulevat remontit – Muut oleelliset asunnon kuntoon liittyvät tiedot Oikean kohteen löytyessä saamme kaupat sovittua jo sam ...

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Ostetaan 2h tai 3h Tampereen keskustan alueelta Haussa olisi remontoitu tai pientä pintaremonttia kaipaava kaksio tai kolmio Tampereen keskustasta. Suurelle remontille ei ole juurikaan aikaa / halukkuutta, mutta remonttikohteetkin otetaan huomioon harkinnan kautta. Asunto saisi olla 45m2 tai isompi ja parvekkeesta ja/tai saunasta isoa bonusta. Hintakattoa ei ole vielä tarkkaan määritetty, mutta luultavasti maksimi hinnassa liikutaan 250 000 euron paikkeilla.Taloyhtiön asiat olisi hyvä olla ...

250 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio Tampereelta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsin tyttöystäväni kanssa Tampereelta alueina: Pyynikki, Tahmelas, Pispala, Järvensivu. Etsinnässä 3h+k asunto ensiasunnoksemme. Asunto voi olla kerrostalo tai rivitalo. Etsimme asuntoa joko järven läheisyydestä tai Järvensivun rinteiltä. Kerrostalo, rivitalo, luhtitalo, erillistalo, omakotitalo ovat kaikki oikein hyviä vaihtoehtoja. Etsimme persoonallista kotia ja olemme valmiita myös remontoimaan asuntoa. Neliöiden suhteen ei meillä ole tarkkaa merkitystä, 70-100m2 asunnot ovat kiikarissamme. Tarvittaessa voidaan tehdä kaupat nopea ...

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo isolla tontilla (Pirkanmaa / Orivesi)

Pienen maatilan tyyppinen kokonaisuus isolla tontilla haussa. Rakennukset voivat olla vanhoja ja laittoa saa olla.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan yksitasoinen rivitalo 3h+k+sauna (Pirkanmaa / Lempäälä)

Pariskunta etsii ensiasuntoa Pirkanmaan Lempäälästä. Kriteereinä on yksitasoinen rivitalo kolmio. Neliöitä asunnossa saisi olla 80-100.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakoti-tai erillistalo 3-4MH (Uusimaa / Vantaa)

Ostetaan Leppäkorpi/Metsola/Korso-pohjoinen alueelta hyväkuntoista taloa lapsiperheelle. Autotalli ja/tai -katos sekä tilava piha myös toiveena. Ota yhteyttä ja tarjoa!

420 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kaksio tai kolmio Helsingistä (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa kaksio tai kolmio Helsingistä kantakaupungin alueelta, max 3 km keskustasta. Mielellään ylimmistä kerroksista ja parveke etelään tai länteen toiveissa. Tarjoa omaasi viestillä.

450 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h+k+s+parveke (Pohjanmaa / Vaasa)

Ostan uudehkon, hyväkuntoisen kolmion kävelymatkan(max 2km) päässä Vaasan keskustasta. Hissi, sauna ja parveke pitää olla. Hinta alle 180 000.

180 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Rivi- tai paritalo kolmio (Keski-Pohjanmaa / Kokkola)

Ostetaan 2000-luvulla rakennettu rivi- tai paritalo kolmio Kokkolasta.

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan 3h-4h asunto Kruununhaka-alueelta (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä 3-4h asunto Kruununhaan alueelta.

600 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan OK-talo tai rivitalo (Uusimaa)

Halutaan ostaa saunallinen omakotitalo tai rivitalo, vähintään 50neliötä. Suurimmat remontit tehtynä, pieni pinta remontti ok.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo Hämeenlinnasta (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Haluan ostaa omakotitalon Hämeenlinna / Hattula alueelta. Mielellään vähintään 3 huonetta. Hinta max 150 000 euroa. Etuovi- ja Oikotien talot jo tiedossa, joten tarjoa muita kuin siellä olevia.

150 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kruununhaasta tai Siltasaaresta (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa yksiö tai pieni kaksio siltasaaresta, noin 28-40m2, putkiremontoidusta talosta. Toiveena on asunto ennen vuotta 1935 rakennetusta kerrostalosta. Mielellään 2. tai ylempi kerros. Maantasakerros käy, jos asunto sisäpihalla, puutarhamaisessa ympäristössä.

330 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Omakotitalo perheelle (Etelä-Karjala / Savitaipale)

Muuttovalmis koti omalla tontilla,3-4mh, 1 työhuone, tupa/avokeittiö, (puu)sauna, khh etsinnässä Savitaipaleelta. Kävelymatka (max.3km) koulukeskukseen, 2 auton paikka pihassa/katoksessa. Mikäli tiedät sopivan, laita viestiä.

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Asunto Hämeenlinnasta (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Etsimme asuntoa Hämeenlinnasta ( ok-talo – kerrostalo-rivitalo ) Etsimme myyjää joka olisi halukas tekemään vaihtokaupan kanssamme.Meillä on Inkoon keskustasssa todella hienolla paikalla vanha ok-talo joka on toiminut meillä kesäpaikkana. paikka sijaitsee arvoalueella n. 100m merestä (edustalla ).Kaikki palvelut ( satama-kaupat -koulu -päiväkoti-ym) vieressä.Tontti 4250 m2 +1500 m2lisäalue =5750 m2 .Talo on alkuperäiskuntoinen ja vaatii osaavia käsiä jos haluaa palauttaa uuden veroiseksi. Kaunis puutarhatontti.hp.27000 e ...

270 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Saunallinen kolmio (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme saunallista kolmiota Helsingistä, rakennusvuosi min. 1990. Kunto hyvä tai pienen pintaremontin tarve. Sijainnilla ei ole väliä.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Saunallinen kolmio (Uusimaa / Vantaa)

Etsimme Vantaalta, mieluiten kehäradan varrelta, saunallista kolmiota. Rakennusvuosi min. 1990. Kunto siisti tai pienen pintaremontin tarve.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Etsitään Kinnarin alueelta 5 h + keittiö (Uusimaa / Järvenpää)

Etsimme perheellemme omakotitaloa tai rivitalohuoneistoa Kinnarin alueelta. Toiveena on 5 h + keittiö. Lapset haluavat uuteen Kinnarin kouluun, joten toivomme asuntoa koulun läheisyydestä (myös Järvenpään keskusta käy). Haluamme muuttaa kevään 2019 aikana tai viimeistään 1.6.2019.

350 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – 3-4h+k (Uusimaa / Helsinki)

Etsinnässä minimissään 3h+k, mielellään parveke. Oma tontti + sauna plussaa. Alueet: Roihuvuori, Herttoniemi, Laajasalo, Vuosaari (Aurinkolahti), Kulosaari ja Tammisalo.

300 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan valmistalo Hämeenlinna (Kanta-Häme / Hämeenlinna)

Halutaan ostaa pieni Teijo-talo. Hinta max 100 000 euroa.

100 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – kolmio Tampereen Muotialasta (Pirkanmaa / Tampere)

Etsimme Tampereen Muotialasta (tai lähistöltä) saunallista kolmiota. Toiveena kerrostalo/rivitalo/luhtitalo. Oma parveke tai piha plussaa. Kokotoive yli 65m2. Ota yhteyttä ja tarjoa!

275 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ilpoinen, Ispoinen, Mäntymäki, Peltola, Luolavuori (Varsinais-Suomi / Turku)

…ja lähialueet: 3-4mh:n koti etsinnässä, mielellään kahdella wc:llä ja saunalla. Remontoitavat käyvät hyvin myös.

220 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan Omakotitalo nopeasti! (Varsinais-Suomi / Kaarina)

Haussa okt Turku itäinen puoli, Kaarina, Lieto, Parainen… Erityisesti kiinnostaa 3h+autotalli ja oma tontti, tontin koolla ei niin väliä. Sopivan kohteen löytyessä nopeat kaupat!

200 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kulosaaresta 3 – 4h kerros- tai rivitaloasunto (Uusimaa / Helsinki)

Halutaan ostaa noin 65 – 75m2 kerrostaloasuntoa Kulosaaresta Itäväylän eteläpuolelta. Asunnossa tulisi olla 3 makuuhuonetta ja rapussa hissi jos asunto on kolmannessa kerroksessa tai ylempänä. Myös 3-4h rivitaloasunto halutaan ostaa Kulosaaresta. Olemme asunnon vapautumisen suhteen joustavia. Jos haluatte vaihtaa asuntonne toiseen tekemällä sitovia tarjouksia, voimme etukäteen sopia teidän asunnon hinnasta ja tehdä siitä sitovan tarjouksen sopivaksi ajaksi. Sillä tavalla kaupanteko on varmalla pohjalla. Jos ...

425 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – : 4-5 h ja 90+ neliötä alueelta Munkkiniemi-Munkkivuori-Niemenmäki-Ruskeasuo... (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kotia alueelta Munkkiniemi-Munkkivuori-Niemenmäki-Ruskeasuo-Meilahti. 4-5 h, 90+ neliötä. Lapsiperheellämme on vielä rattaat käytössä eli myös hissi voi olla tarpeen asunnosta riippuen. Remonttikohteet ok, mutta putkiremontti tehty.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan uuttavastaava rivitalo-osake (Uusimaa / Raasepori)

Ostetaan uutta vastaava rivitalo osake autokatoksella Tammisaaren keskustan tuntumasta, merenrannalta. Candelininkadulta.

500 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – omakotitalo, läntisestä Turusta/kähäri,kastu,jne… (Varsinais-Suomi / Turku)

haetaan omakotitaloa läntisetä turusta omalla tontilla, lähinnä rintamamiestalon tyylistä..

Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai iso kaksio Tapiolasta (Uusimaa / Espoo)

Etsimme noin 60–70 m2 asuntoa, jossa taloyhtiön suuret remontit takanapäin. Asunnon kunnolla ei väliä. Rakennusvuosi ennen 1969.

380 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai iso kaksio (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme noin 60–70 m2 asuntoa, jossa taloyhtiön suuret remontit takanapäin. Mahdollisia alueita esim. Käpylä, Oulunkylä, Lauttasaari, Ruskeasuo, Alppila, Etelä-Haaga, mutta tarjoa rohkeasti muualtakin. Asunnon kunnolla ei väliä. Rakennusvuosi ennen 1969.

400 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – iso omakotitalo Lempäälästä (Pirkanmaa / Lempäälä)

Sijainti Lempäälä. Esimerkiksi Kulju (poislukien Kuljun Asemakylä), Sääksjärvi, Höytämö, Moisio tai Kuokkala. Ei Lempäälän keskusta tai sen eteläpuoliset alueet eikä myöskään muut syrjässä olevat alueet (esim. ei Laasonportti).. Alakoulu mielellään maks. 1,5km ja bussipysäkki mielellään noin 500 m:n säteellä Asuinpinta-ala vähintään 140m2 mutta mielellään enemmän. Kokonaispinta-ala mielellään vähintään 200m2. Jos asuinpinta-ala on luokkaa 140m2, pitää olla reilusti muuta tilaa (esim. asuinkelpoinen kellari tai iso ...

550 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan omakotitalo (Etelä-Pohjanmaa / Vimpeli)

Halutaan ostaa omakotitalo Vimpelistä keskustan alueelta.

105 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Kolmio tai kaksio Töölöstä (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme perheellemme uutta kotia Töölöstä. Olemme kiinnostuneita ostamaan joko kolmion tai ison kaksion, neliöitä saisi olla vähintään 55. Asunnon kunnolla ei ole väliä. Toiveena olisi löytää asunto nopeasti, mutta pystymme tarvittaessa olemaan aikataulun suhteen hyvinkin joustavia. Otahan yhteytä, jos harkitset asuntosi myyntiä!

440 000 €
Lue lisää...

Ostetaan asunto – Ostetaan kolmio tai neliö Käpylän/Hermannin/Vallilan lähiympäristöstä! (Uusimaa / Helsinki)

Etsimme kotia isolla K:lla kolmihenkiselle perheellemme vanhalta lapsuuden kulmiltani, eli alueelta Käpylä, Hermanni, Vallila, Kalasatama, Toukola, Metsälä, Haussa on vähintään 3 huonetta ja keittiö, mielellään 4 huonetta, pohja ja muunneltavuus toki ratkaisevat. Vauvamme kasvaa kovaa vauhtia, talossamme ei ole hissiä ja asumme 4 kerroksessa ja kaksiomme ei sovellu kauaa perheellemme. Neliöitä olisi toivon mukaan enemmän kuin 80, jotta meillä olisi tilaa majoittaa myös kaukaa ...

515 000 €
Lue lisää...